godkväll

kom hem för ett tag sen pappa tog bort min fästing vid ögat som ja fick igårkväll säkert! sov hos elin inatt. snart blir de gotland också. iaf har ätit kyckling med ris det som va kvar från igår. ska byta om och såntsen möta elin och sofia s. vet inte vad viska göra men nått hittar vi väl på! :) hörs sen dååå.


heloooooo

är hemma hos natalie nu med elin k, ska snart ta och möta fialisa som har kommit hem och felicia b! :) har inte träffat fia på hela sommaren gud så skönt de ska bli och få träffa henne igen! och snart e det måndag också då drar ja till gotland u know mami e där med peter och lillebror. ska dit måndag till torsdag och hälsa på lite sådära. karlsson på taket följr med mig dit najs! ;)

sover hos elin idag också, så bloggar inte ikväll. imorgon blir det! ha en bra fredag kväll de ska jag puss


gammal bild, älskar dig hjärtat

nu gick hon

nu drog stephi hem, hon skulle duscha sen åka med sin mamma till flygplatsen och växla pengar eftersom att dom drar till tyrkey på söndag skönt för dom! i två veckor de blir nog mys :) ska träffa henne sen när hon kommit hem så ska vi vara med patrik och mange i think. ohhh vad långt tid det tar för mig och skriva ett inlägg? började för 10 minuter sen typ men får alltid andra saker och göra så ser ja efter ett tag att ja aldrig skrivit klart. saaaaaaaaaaajk


¨godmorgn!

blev inge mer inlägg igår kväll drog ut en stund sen mötte ja och stephi putte ett tag snackade lite med han sen drog ja och s hem till mig hon sov här. nu har vi precis käkat pizza och ja tänkte ta mig en dusch nu :)


hemma nu

eller kom hem ungefär vid 6 tiden idag, då drog jag och pappa o åt direkt eftersom ja va ganska så hungrig och han med! men sen vart jag mätt direkt så tog med mig de som blev över hem. Nu är de väl bara att ta de lugnt har ont i halsen och e hur trött som helst orkar inte gå ut då måste man ta bussen hit och dit så jobbigt. önskar ja kunde flyga med en filt på ryggen ganska coolt. slipper man gå 5-10 minuter innan hemifrån när man ska passa massa buss tider hela tiden.

är sugen på chips och cola, åhh det vill jag ha och de har jag faktiskt hemma!! :D tror nog ja ska lägga mig och kolla på en film sen.. skönt, fast aa. vet inte om ja ska röra mig ut i en timme iallafall bara för att liksom, så ja kan va med stephi hanna o petra tror jag? ett litet tag iallafall. kanske inte bloggar något inatt eftersom datan står i pappas rum.


kärlek är det bästa.


hejdå! :)

ska till elin k en snabbis. sen till åkersberga! :) hörs sen maybe. pöss o kram


uttråkad!

nu är jag uttråkad, hungrig och klar. väntar bara på att pappa ska sluta jobbet, sen drar jag då.
då får jag iallafall nått och göra .......... åhhh hungrig jag blev måste äta något nununu.


åhhh hittat en ny låt för mina öron !! :)


I love people who can make me laugh, when I dont even want to smile


Vet ni vad?

små syskon, dom kan va så jobbiga dom kan vara så tjatiga man blir irriterad på dom. men man slutar aldrig att älska dom, aldrig!


Ny vaken

det kliar i ögonen fett med jobbigt visst? nej men de går nog över snart är bara trött, men har iallafall sovit ut somnade ganska så tidigt igår tycker jag runt ett när jag egentligen kan sitta uppe till 3 4 eller 5 vid datan? då är de skillnad tycker jag!  idag är de tisdag. jag ska till åkersberga i eftermiddag/kväll.

mitt akvarium till min fisk är inte rent nånstans måste fan ta och städa det men det är så jobbigt och tråkigt :( fast de var ja som ville ha fisken då får ja städa det själv.. inte för ja gjort de själv innan men ändå. helena e inte hemma hon åkte till öland för 20 minuter sen kanske med alexandra och rebecca. pappa e på jobbet.

måste duscha snart. ohh vad ja e sugen på att få skriva av mig skriverinte ens saker som är speciellt intressanta? men ändå det är nått för er läsare att läsa ellerhur :)


tjooobräää


Godnatt

ska slagga nu tror ja kommer somna direkt e iallafall trött! imorgon ska jag till åkersberga hem till elin roligt! men bloggar imorn, godnatt tror ja lägger in bilderna från greece imorgon ;)


miss



Jag saknar dig inte, men jag känner att du e frånvarande från mig.


öron godis


svar på tal u know.

Ida om hemma en snabbis: Du e jätte fin, har du lätt för å bli brun elr mest röd?

- tack så mycket! :) jag har lätt för att bli brun klart ja bränner mig lite sådär men blir inte röd. fast jo förra sommaren var ja röd som en tomat! ;)

hemma en snabbis

är lite hungrig förstår ni åkte hem nu för tänkte ta nått och äta. sen fixa till mig kan inte gå i mjukisar hela dagen liksom haha.. sen möta elin vid grimbo sen träffa danni och felicia ! sen hittar vi på nått och göra ikväll :)

mina chips e slut.. godaste ju :'( bläää vad finns de och skriva? måste hitta sladden så ja kan lägga in bilderna från mobilen också.. okej ja vet vad ja ska göra nu iallafall.. byta om!


har jag blivit brun ?! :D


Godmorgon!

vaknade för nån timme sen, har duschat och sånt ska föna håret nu sen ner och äta. sen ska ja ut och träffa danni felicia senare elin k. men bloggar sen, har lite bråttom nu danni väntar på mig! puss .

bilder från grekland läggs in sen, har ju lite mer och visa ;)


saknar min choysi..


hemma hos elin

är hos karlsson på taket, ska hem om nån timme. är hur trött som helst vill sova :( men inte för ja tänkt göra de när ja kommer hem liksom hehe... danni och felicia B e här också. vi har varit på donken ätit gottt efter 3 veckor med grekisk mat!!! :D:D:D:D ska va social nu pussssss

hemma <3<3<3

tror fan aldrig jag varit gladare har kollat fb nu har bytt om hade kjol först men lite kallt så bytte till mjukisar :D nu är de ut som gäller träffa alla girlsen! :D:D:D bloggar seeen puss

dusch, fix ut & äta

nu ska jag duscha, eller jag ska göra det när helena e klar! sen ska ja fixa mig sen ska vi ut och äta nånstans vet ikke vart. pratade med mammsen i telefon också härligt!! men vi får väl se, om ja bloggar ikväll ifall internet funkar så gör jag det! annars bloggar ja när de funkar igen, och om de inte funkar innan söndag blir de blogga på söndag men tro mig de kommer funka!! :D pöss


;$

pappa kom in nyss och spelade upp en låt för mig, den e lite gammeldags men den är bra lyssna på den!!! lovar .. de är värt tiden




hårt



bara 4 dagar kvar, skönt men ändå tråkigt sen blir de kalla sverige, eller aah de ryktas om att de är ganska så varmt där ;) men längtar hem till mina vänner och min choysi. fast hon e inte hemma hon är på öland .. bläää .


true



Kärlek är okej men jag slår mig hellre, det gör inte lika ont.


fick en fråga

ifall helena var min riktiga eller låtsas mamma, hon är inte min riktiga mamma men eftersom jag har bott med henne sen jag var ett år så är hon som en riktig mamma för mig. och ja bor ju bara hos pappa så de blir så. men har ju forfarande en riktig mamma också :)


förlåt för ja inte har uppdaterat nått men internet har inte fungerat, men nu fungerar de så bloggar snabbt! alla bilder finns på facebook, åker hem på söndag planet går halv tolv i grekisk tid på förmiddagen e hemma runt 2 eller tre i svensk tid! längtar :D

hoppas att internet fungerar sen också.. men man vet ju aldrig. sluta inte läs bloggen!!


skönt21



så jävla najs med en siesta idag, sov i typ en timme tror jag faktiskt! nu har ja ätit lite lunch haha sent kanske men somnade ju innan alla andra åt det. just nu är alla där ute vid poolen och badar tänkte nog också ta mig ett dopp/bad. christos e här också :) kuligt, bloggar väl sen. tror vi ska äta hemmaikväll vet ikke...


Nu funkar internet som det ska! :D

har precis ätit frukost fixat håret och bytt om till bikini! ska snart dra mig ner till stranden och lyssna på 80tals musik i bilen coolt va? ;)

Igår kväll var vi på nån restaurang vi aldriv varit på och gissa om det var gott! jag lovar jag dör för den maten aldrig ätit godare!!


hemma frn stranden nu

hahah vilken mes jagär, har faktiskt suttiti skuggan hela dagen idag när vi var på stranden heheh.. men ibland får man det! det var för varmt för att vara i solen och för kallt för att bada, jag lovar. fötterna typ domnade bort eller vad de nu heter.. :):)

hejhej! :D

förlåt för jag tyvärr inte har uppdaterat på 2 dagar! men internet har inte funkat har varit ganska arg, pappa med för den delen! iaf nu funkar de, en bit ifrån vårat hus haha så sitter utomhus just nu mysigt i värmen ;)
ska till stranden nu bloggar sen! puss


Godnatt! :D

nu ska jag sova !! spanien kommer vinna yesyesyes hejdå hörs imorgon


Mysig kväll!

vet  ni ? jag har blivit brun hihihi


och lite mer brun ska jag bli.. gillar att komma hem brunast av alla hehehehe


hatar de här internet.

det är så segt, har inte kunnat använda datan på hela dagen har försökt sen klockan tre idag jag lovar! internet är så segt här eller aa.. aja, har precis kommit till huset vi allihopa var och åt på ett ställe en minut här ifrån det är storbilds tv där så vikollade första halv leken där. nu sitter alla i vårat hus förutom dom små då.. och kolalr matchen! HEJA SPANIEN KOM IGEN NU



älska grekisk mat :)


GAODMORGON!

nu ska jag till stranden! puss och kram :D

uT NuDå


orka sitta vid datan i flera timmar? aa jag :P men nu vill ja inte mer. nej vill inte sådeså..
har duschat och allt de där. är iallafall hungrig vill äta mat! undrar när vi ska äta alltså.

bloggar sen iallafall ;) puss


love


music


hello

klockan e 10 i sex, en lagom tid att sitta vid datan lite grann! & nej ja e inte data nörd man kan faktiskt sitta vid datan fast man är på semester med familjen har man blogg så kan man heheh.

Idag var vi ju på stranden, kom hem runt halv fyra kanske åkte förbi alimenta (typ som ica) och köpte chips och solrosfrön och sen tanka vi bilen. sen åkte vi hem. jag åt chips eller aa ost bågar och nått annat konstigt men dom e goda, med mina systrar sen spelade vi kort lite grann sådär småmysigt! sen gick ja in och la mig i rebeccas säng och lyssnade på sassas mp3 och somnade i 5 minuter kanske, sen vakna ja till igen och var pigg knäppt!

nu sitter ja här bloggar lite smått inne på fb och msn också för den delen. skriverså onödigt mycket men bara känner före sesådär.




första bilden; helena som ja då smygfottar och hon vet inte att ja laddar upp bilden här för de ville hon absolut inte! föölått :$  och den andra bilden på mig e väl ändå ganska cool?det är ett djur som sitter på min näsa.. aa en sugpropp kallar vi de för då. dom lever i vattnet och växer ut från stenar knäppt!! :D


godmorgon

sry, skrev aldrig igår innan ja gick och la mig. skulle ju gå ut till dom andra men alla gick och la sig så jag han inte bad for me. eller hur säger man haha? somnade ganska så tidigt igår, nu e klockan halv 11 här de e lördag och de är mycket folk på stranden på lördagar och söndagar därför vi går upp så tidigt så vi får platser!

nu tänkte jag typ dricka juice eller nått är inte hungrig så vill inte äta. men vi hörs sen ha en najsig dag för det ska jag ha på stranden ;)


heeejdaaaaa

hejdååhejdåhejdå!

nu drar ja ut till alla andra sätter mig med dom ett tag och tänker faktsikt vara lite social.. har inte varit det på hela kvällen skärpning på mig! bloggar sen inatt innan jag går läggermig puss


Jag förstår inte..

.. att allt fortfarande finns kvar. jag har glömt men ändå i vissa tillfällen dyker allt upp varför?
vill inte ha Tillbaks det, vill inte ha nått av det där som vi hade.

men när ja tänker på de här är de inget värt. inga tårar inte ledsna dagar. inte ett skit!
har så mycket bättre. så mycket kärlek runt omkring mig jag är så glad för allt jag har.


mätt och belåten!

sitter just nu vid datan och gör ingenting alls, lyssnar på lady gaga inne på fb snackar lite smått med felix.
finns inte så mycket och göra är ganska uttråkad känner att jag nog kommer somna ganska så tidigt ikväll är ganska så trött och de bränns i hela ansiktet brännt mig idag. IGEN. och över brösten också hatar solen ibland -.- ändå har jag liksom smörjt mig ganska så mycket.. buhuh.


punkt





pappa ska ha datan nu, hörs sen hejdå.


Hejsan hoppsan! :)

hello. satte mig vid datan för ungefär 10 minuter sen, alla är vid poolen och badar förutom ja och pappa som är i huset hehehe. har bränt mig ovanligt?kännerinte för att vara ute i solen just nu, då bränner de på ännu mer direkt och de gillar jag inte..

igår åkte iallafall jag pappa och helena in till stan. mötte upp johan malin corre och casper, sen gick vi vidare satte oss vid hamnen och ja köpte en glass hihi, pappa och helena köpte öl och en jordgubbs drink. jag fick smaka den, men bara lite för helena gillar inte när jag smakar alkohol. men den smakade bara förska jordgubbar. :p



Ser typ ut som is.. men ändå den va god ;) sen satt vi där ett tag. vi kom hem runt elva kanske. vi körde burken hahah sånt man gör här i grekland ibland får man vara barn och leka lekar så är de bara! :$ höll på med de en timme, sen vart alla trötta dom små började berätta spök historier och jag skojar inte dom var läskiga på riktigt!! sen corre berätta en rolig historia också haha eller den har man väl hört många gånger men den är bra ;p sen gick jag och la mig hehehe.



Corre: "knäpper med fingrarna"
Jag: varför gör du sådär?
Corre: För att hålla tigrarna borta.
Jag: men det är inga tigrar här..
Corre: Ja, där ser du det hjälper ju :D

ha-ha-ha ..

Nu ska ja sova!

nu vart klockan alldeles för mycket! kommer va jätte trött imorgno när ja ska upp hehe.. men jaja, jag klarar de här! bara att sova på stranden eller nått eller ah sova en siesta imorgon efter stranden fett med sköönt :) :) ska sova nu godnatt sov gott!


Grekland


det här e mitt 900 inlägg! ganska coolt va hihihi


älska den här låten!


Lεκ iитε мεd oяdεт κäяLεκ




ätit för mycket choklad!! :(


äckligt med choklad nu, och mår illa eller bara när ja äter chokladen men inte annars!
såå sjukt äckligt varmt här i grekland. alla är ute och badar i poolen medans ja sitter vid datan. social brud jag är haha. Men ändå fett chill för ska ju ändå äta hemma idag kan ja bada senare också om ja nu känner för det. fast ska ju duscha och sånt också. när vi ätit ska vi in till stan typ strands promenaden och gå promenad (?) ingenaning faktiskt haha.


Torsdag :)

heeello! har varit på stranden idag, i ca 3-4 timmar skönt förutom att man bränner sig j*vligt mycket här även om man har solskydds faktor men de bror väll på hur mkt man tar.. men ändå! orättvist. Nu väntar ja på mat! pasta med pesto muums fillibabba :) :) vi var på lidl också och köpte mat till ikväll ris med kyckling.

nu e maten klar bloggar sen puss och kram :D


JAAAAAAAAAA!!!!

spanien vann 1-0 mot tyskland vad vare jag sa !! spanien är bäst.hoppas på att dom vinner allt!
ska ut och spela kort nu med corre rebecca sassa och casper. hörs sen puss

Jag skrattar idag

I party like a rockstar, I look like a movie star, I play like an all star, Baby I'm a superstar!



Är i huset nu, har duschat och allt det där. Nu kom maria och sassa in här dom gör nån lek med kort vet inte vad dom hållerpå med dom och sina fantasier. eller jo dom kör tecknet världens roligaste spel haha om man spelar de med rätt personer så klart :D vet inte riktigt vart vi ska äta idag men nåndag iaf och god mat ska de va!! ;)


Det är bara för dig


Du äger hela mitt hjärta, du är världens bästavän ♥


Hejdå ! :D

nu äre att steeka vid poolen som gäller, och bada så klart! :)
kommer nog kanske blogga efter det tror jag nog! efter ja duschat och allt de där isåna fall.


halv fem

klockan är runt halv fem! vaknade runt elva, tog på mig MIN bikini satte upp håret och drog till stranden. var väl där runt 12 kanske :) lite molnigt i kanske 10 minter sen var de sol sol sol och varmt som f*n hela dagen! kom hem för ungefär 45 minuter sen åkte hem med casper johan malin corre. papi helena sassa rebecca åkte hem innan. ja tänkte va kvar längre med casper och dom men de kom moln igen och då orkade vi inte :/ har iallafall fått färg.. det syns inte på bilder som jag tar i solen, men de syns nu att ja e röd på hela armarna så ni vet och inte tror att ja ljuger om att ja blir brun hehe :D


Godnatt!

aja, ska sova nurå.. har en till dag imron framför mig och se fram emot. sola och bada med min egna bikini! :D ohyes de längtr ja efter :) hörs imorgon godnatt puss


Can we pretend that airplanes in the nightsky are like shooting stars? I could really use a wish right now..


Laddar upp lite foton

är inne på fb och laddar upp lite bilderfrån idag. tänkte att ja llägger in lite bilder varje dag sådära.. Casper sitter bredvid mig och är inne på sin msn, sitter och skriver till mig rolig kille. det är såndär äcklig sak i mitt öga igen, jobbigt. jaja, nu kom mina syskon in också i huset och corre (caspers lillebror)

var på stranden idag vaarmt och skönt!


Bränt mig :(

haha har bränt mig på knäna hela låren, knäskålarna och smal benen :P sen har ja bränt mig en pytte bit av armarna sen har ja två vita fläckar på armarna där ja smörjde in mig haha ser helt sjukt ut! :$

Nu är pappa och hämtar väskorna ohhyes äntligen ska duscha om ett litet tag sen är de bara och byta om och fixa sig som vanligt när man har rena kläder och allt de där . och då kommer sladden till mobilen så jag kan lägga ut massa bilder jag tar här i grekland! :D

 

Maten är klar!

Nu är maten klar, nu ska jag äta lite sen lägga mig och sola lite smått :) men inte för mycket för det är ju siesta och då kan ja inte bada man måste va tyst. men får bada efter 5 : ) bloggar senare för ska in på datan igen! pz


sjukt gammal lååt!


STugan

nu är jag tillbaks i huset igen. Var på stranden i ca 3 timmar åkte dit med casper och hans familj. & åkte hem med min familj därifrån. Nu står pappa i köket och ska laga nån mat (lunch) pasta med nått till. Ikväll kommer våra väskor halv sju ska vi få dom ! yees äntligen då har man inget att klaga på då blir de pressa i solen varje dag och bada också såklart ;)

Ikväll är det vm vi ska äta på nån restaurang eller (taberna) som de heter här i grekland när de är en som äger de eller nått sånt där i dint know :D där är de en stor tv så alla kan se på matchen. men innan vi ska äta för den är ju typ halv 10 ikväll (halv nio svensk tid i think) så ska vi spela fotboll själva med allas familjer från sverige och allt de där så vi blir säkert många. så blandar man ihop alla till ett lag. klockan sju ska vi göra det :) fast ja kan ju inte fotboll så ja är nog inte med på det :P

 


stranden nästa

nu drar ja till stranden med malin casperjohan och corre. min family är redan där- hörs sen puss

Hejdå

Nu snart ska vi ut och äta vi drar in till stan och äter. Sen tillbaks hit och vänta tills Casper m family kommer hit :) sen imorgon är de min väska jag väntar på att jag ska få!! har iallfall duschat mitt hår står åt alla håll måste fixa till de lite :P hehe.. aja jag bloggar ikväll/natt. puss hörs sen


Nu e jag jätte sur

min syster tog min hårnål den är min hon säger att det är hennes.

Ångra aldrig någonting som nån gång fått dej att lé





Jag älskar och saknar dig otroligt mycket min bästavän! :(


chokladpudding! :)

hello! har badat ett litet tag i poolen, men gick upp efter kanske 7 minuterorkade inte bada är ganska trött och tyckte vattnet var kallt men de är inte så kallt enligt alla dom andra som badar i poolen hehe.. Idag var jag med pappa & helena vi åkte till lidl och köpte mat. MASSA MAT! :D sen har vi bara varit vid poolen typ. Nu sitter jag och äter choklad pudding smaskigt va :D och har mensverk också nu kunde jag om ni ville veta de ! ;) jaha ja.


Ut ett tag då

orkar inte sitta här mer, och väskorna kommer tydligen inte idag heller -.- dom kommer imorgon kul. aja bara vänta tills imorgon. nu ska jag ut iallafall kan inte sitta inne hela dagen. igår somnade jag runt nio i svensk tid och i grekisk tid 10. sen sov jag hela natten ända tills klockan 12 eller 1 tror jag :) bloggar ikväll! puss


Bara sånt som måste få skrivas! ;)





det känns ganska bra nu.. du kommer alltid att vara älskad av mig, men nu är du
borta från mig. Du är inte en del av mig längre, Jag har glömt dig men kommer
ändå alltid att komma ihåg dig. Jag tänker på dig men inte på samma sätt som förut
Du är en främling för mig. Våra minnen finns alltid kvar både dom bra och dåliga.

Men jag är så glad att det blev som det blev iallafall, för jag älskar att ha det som
det är just nu! man kan släppa in så många fler i sitt liv utan att att någon bryr sig.
Man kan göra precis som man vill utan att få välja mellan två saker.

JAG ÄLSKAR LIVET!


ohhh juste!

haha igår kväll blev det helst svart på himlen, mörkaste molnen jag sett på länge! det regnade åskade och största blixtrarna jag sett någonsin! ;o haha men de har tydligen regnat lite och sånt varje kväll här. skönt att de inte är så på dagarna då! :) men åhh vad jag typ vill ha min väska nu.. vill bara ut och sola bada och bli brun :( bajs på de här


Galet varmt!

det är liksom ingen vind här bara varmt luft och varm vind jag döör!! är hemma i stugan själv dom andra är på stranden kunde ha följt med dit men har inte fått min väska än så tyckte de va ganska onödigt att dra till stranden om man ändå inte har någon bikini ;) hoppas väskan kommer snart!

Ikväll kommer casper, m familj. kul dom ska också va här i tre veckor tror jag :D


Duschat & badat!

.. jag har nu duschat och badat. Jag lånade min syrras bad byxor som är förstora för henne dom passa mig, men lite stora var dom på mig med haha. sen duschade jag, nu sitter jag vid datan väntar på att vi typ ska åka ut och äta för är ganska hungrig och det ända jag har ätit den här dagen är smörgåsar om och om igen. och chips och sånt där. men ingen mat :(



inlägget hamnade aldrig på bloggen igår, men de kommer idag. (skrivet igår)


taggar ut i solen dåå

.. nu ska jag kolla när små systrarna badar :) själv kan man inte bada för bikinin liggeri resväskan!! men jaja, måste laga min navel piercing också mitt D ramlade nyss av :( ikväll ska vi ut och äta med christos och hans familj okej ni vet inte vilka de är men iaf :P och imorgon kommer casper malin johan och corre hit! :D

men kommer blogga sen också puss


Från grekland :)

är framme i den sköna värmen, har åkt plan hela morgonen min resväska och pappa/helenas väska är kvar i stockholm.. haha de va fel på banden när man checkar in så dom kom inte med. men mina syrrors väska kom med. Kul va att man inte har kläder då? men väskan lär väl komma ikväll eller imorgon.. men ändå ganska jobbigt hade helst velat byta om nu :( nu ringde pappa flygplatsen i grekland dom hade fått svar från arlanda dom hade hittat våra väskor dom kommer imorgon yeeeeh.

PEACE!


Hejdå sverige!!

nu e jag vaken vaknade för 10 minuter sen har sl'ngt på mig kläderna. hörs sen i grekland puysspuss sesom tre veckor!!


Godnatt !!

.. nu ska jag ta och försöka sova i nån timme tills vi drar till arlanda då,

jag kommer blogga lite snabbt innan jag drar tror jag! eller aa jag ska försöka de
iallafall. och som sagt jag kommer ha data där så de är ju faktiskt ganska så skönt
då missar man inte så mycket ;) de mesta får man ju reda på genom facebook typ.

bloggar om nån timme då! godnatt eller aah typ :P puss


bara några timmar kvar..

hihi börjar bli lite nervös för att flyga nu bara några timmar kvar tills vi drar till arlanda!! nervöst men ska bli kul där borta. och pappa berättade att vi kommer ha internet där borta så vi tar med oss datan och ja kommer självklart blogga varje daag och lägga in bilder!! :D bara för de ska ja packa med mig sladden nu så ja inte glömmer sen! :)


utgång nu

åker nu, kommer hem om ett tag! puss och kram en sista kväll då på tre veckor! ;/

Ridin solo



Min lycka går inte att förklara med ord den förklaras med musik!


Grekland! ♥

Det ska bli så skönt att få åka iväg ett tag.. Ska utt runt 4 inatt drar till arlanda och planet drar från sverige halv sju! :) GREKLAND HERE I COME ♥


hejsan hoppsan

kom nyss hem. har varit en toppen dag idag på kairo med mina brudar thanks♥
ska snartt käka sen dra ut och liksom va med mina tjejer innan jag drar till greekland! :)


Gammal bild!




I love you världens bästa bror


godnatt liksom

dags att sleepa nu, hörs imorgon pöööööss


jaha


heej

tillbaks nu!!!

utgång

nu blir de utgång då. hörs inatt när jag kommer hem!

1 2 3 4 .. NÄSTA GREKLAND!


i cant see you anymore ..


Jag älskar min bästavän


hello

sov hos mamma inatt, sen har jag bara varit hemma idag en tag sen drog ja ut en liten stund och träffade natta elin k felicia och amanda. ikväll ska vi typ grilla i think för felicia mitt hjärta fyller 15 år idag!! grattis på födelsedagen hjärtat :) idag kom pappa hem från skåne med sitt lag. så nu har ja papi hemma också.. på söndag drar vi till grekland jag längtar så mycket ska bli såå skönt! :D har precis ätit, kassler med pasta hehe gott va?

väntar på att elin och dom ska bli klara så vi kan dra ut. felicia amanda och elin e hemma hos elin men jaja måste stressa dom lite nu ;) its friidaay


utgång

hejdå hörs sen

dagens shopping


New Yorker 139 kr

Din Sko 199 kr

Lindex 39:50 kr

Hm underdel: 99 kr överdel: 129 kr

Kjol New Yorker 79 kr (rea)

underdel från hm 79:50 kr
överdel från stadium 99 kr


hellooooo

är hemma hos pappa nu, har varit här ett tag väntar på maten just nu. pommes med hamburgare blir det gott!
har så ont i huvudet just nu det är ganska så varmt på mitt rum alltså!! har varit i centrum idag fick med mig massa saker hem :) lägger upp bilder sen på sakerna. jag är nöjd iallafall! ska väl sova hos mami idag igen, får se ska prata med helena om de ;) i tid den här gången!

godmorgon

vaknade för ungefär en timme sen har bara tagit det lugnt och ätit frukost de vanliga alltså. nu är jag bara hemma och ligger i min säng och tar det lugnt. sov hos mamma inatt. och igårkväll var vi först hemma hos elin k, sen drog vi till bippen alla tjejer alltså, jag elin elin felicia och amanda ;) sen kom hugo och aldin dit, senare kom oratile danne krille fille matte ronnie oskar forss eddie jesper och säkert fler killar men inga ja kommer på just nu. sen drog elin k och gabbi kom dit också. sen när ja skulle hem skjutsade alex mig och mamma mötte mig nere vid porten. sitt3er vid världens minsta mini data typ så de tar 1243 år för mig och skriva de här inlägget typ heheh.

ska ringa elin k, fråga vad hon gör :) hörs sen


älskar dig mest


RSS 2.0