VALBORG

wohooooo nu köööör vi valborg förfan! (MEN JAG FÖREDRAR ATT SUPA) HÄNDER IKVÄLL DÅ alla? haha inte speciellt nyckter kommer bli kul för mig att läsa imorgon. ÄLSKAR fylle inlägg. är hema hos elin karlsson nu med lite folk. ett under att jag bloggar.. speiellt när jag har druckit. vet att mamma eller pappa läser de här men like i give a fuck ni vet att jag dricker (med måtta) HÖRS SEN FESTAAAAAAAAAAAAAAAAA LÅÅÅÅSSS


tjatja

sitter hemma hos emelie nu, vi sitter och kollar på nått riktigt sjukt (roligt) program på tv11. haha kolla! dom skrämmer folk riktigt jävla hårt! Idag är det fredag, skönt men känns inte som fredag. veckan har varit så kort. Är ganska hungrig också.. har ätit hur mycket som helst men blir ju aldrig mätt känns ju ganska konstigt. 

Igår var jag iallafall först med matte och amanda. Vi var hemma hos matte, där jag bakade chokladbollar. Efter det fick jag tvätta hans moppar jobbigt men kul aldrig tvättat en moppe förut. så blev det lite vatten krig, eller matte hade det med mig och amanda men vi fick inte göra tillbaks. Efter det mötte vi tomas david osv vid infra. Där vi åkte till bippen, sen fick jag skjuts hem till Emelie av Thim. Där elin var fast hon gick. 

Vi tillbringade resten av kvällen med mange matte Kevin L putte osv. Fick skjuts hem av matte i slutet av kvällen. 
Idag har jag varit i skolan inte kul att sitta inne på lektionerna när det är hur varmt som helst ute säger jag bara.. Känns som fängelse. Nu väntar vi på moppen av simon...... SEG HAN ÄR!  imorgon är det valborg.. (MEN JAG FÖREDRAR ATT SUUUUUUUPA) naaajs. Nu har ni fått ett till inlägg av mig hoppas det räcker just nu för tillfället. mer kommer sen ♥

shit vilken dag

Nu var det ett tag sen igen som vanligt. Sitter hemma hos Patrik med Mange och Denise, har fortfarande inte fixat en ny design har inte orkat hålla på med de där längre sitter nästan aldrig vid datan heller. Denise sitter och spelar ett hockey spel på tvn med grabbarna, medans jag styr musiken och kollar runt lite på facebook. Det gamla vanliga förståss. Såg ni att jag blivit blond? (ginger) vad tycks? Ska iallafall fortsätta så det blir blondare men måste ju vänta ett tag så håret inte ramlar av såklart.. 

Vi ska till södervik om ett tag, och lira lite boll med polarna om ni tyckte det var trevligt att veta. Vet att ni ändå läser det här så ni måste ha varit intresserade av att veta visst har jag rätt? JA det har jag :D

perfect to me.
looov

najs med lov ju! har hittat en som ska hjälpa mig med blogg design. amanda, men hon gör det inte än utan när hon har lite mer tid över. i helgen har jag grillat i norrviken med hela gänget. lördags åkte jag och dempan till åkersberga. sov där till söndagen. sen drog vi hemåt softade gaaaalet. grillade. igår blev det en hel del åka moppe!

hela går dagen var med denise mange och putte. efter ett tag kom baker med också. dom skulle sova hos mig men dom drog hem istället. får se vad som händer idag iallafall, ska träffa denise och felicia om ett litet tag.


......

hej.. förlåt för att jag inte har bloggat på, typ en vecka. ska fixa en ny design när som helst sen blir det bloggning varje dag. innan imorgno iallafall är allt fixat. (hoppas jag) ska till åkersberga idag med denise och elin holmsten. imorgno ska jag träffa baker osv. hörs sen i åkersberga ♥

sommar känsla


my place, när man blir firad till 16 år.


min bästavän♥

trodde ni aldrig va?


har blivit blond. (eller jag är typ ginger) men det ska bli bättre sen. en blondin som chilenare lite coolt


16 år feeeeesta lite!


hahhaha

tja, bloggar typ aldrig? har ni märkt de? iallafall jag ;) om nån timme fyller jag år... najs osv! blir 16 ganska stort(egentligen litet) men blir ju iallafall äldre. igår firades jag hemma hos mig med alla bruuudar, det var galet blev drag ända till halv två. robin sov hos mig, det har han gjort hela helgen.. mys ändå ♥ hm... hoppas vad jag får imorgon? har inte ens en gissning på de! har iallafall sagt att jag vill ha nya skor, och ny jacka. (skinnjacka)

igår fick jag ett jätte fint halsband av fia och felicia älskar det!
Sen fick jag två piercingar av gabbi till navlen. en av tara och en av linn.
och ett present kort på ur och penn av stephi hanna och felicia. och mandu gav mig jätte fina rosor!

Tack för igår mina tjejer! ♥


fler bilder finns på facebook. domenique salomon @


RSS 2.0