musiken betyder allt för mig..








vaken och klar!

ska snart möta elin k, sen ska vi möta elin h och lämna hennes väska till henne sen träffar vi säkert alla andra också. Ska gå om 10 min, så måste borsta mina tänder också för åt nyss frukost. PUSS OCH KRAM


domenique saknar dig .

jag är domenique, ingen kan ändar på den jag har blivit. Jag älskar den jag blivit, för en person som betyder väldigt mycket har gjort så det blivit bättre för mig. Du fanns alltid för mig, du ställde alltid upp för mig du brydde dig om mig. Du är den första killen som brytt dig om mig. Du gjorde mig från dålig till bra. Mådde jag dåligt skulle jag komma till dig. Du var allt jag hade jag berättade allt för dig. Vi gjorde så mycket med varann. Jag önskar jag kunde dra tillbaks tiden till 2009 då vi hade den bra tiden. Domenique är kär och det blev jag sen första gången jag såg dig. Kärlek vid första ögon kastet, det kan hända så jag tror på det. Jag har ett tomt hål i mig jag känner att du ör borta från mig. känner så mycket att du fattas i mitt liv. För du är mitt liv, jag gav dig mitt hjärta och du tog det vände ryggen och gick. Det är ingens fel att det blev såhär. Men jag är så kär du gör mig så glad. vi snackar inte med varann, det svider i mitt hjärta men det är bäst så som du sagt att det är. Du gör mig så glad, att bara få se dig gör mig så lycklig men det svider att se på dig när jag vet att du inte är min längre. 1000 knivar i mitt hjärta. och knivarna hugger igen och igen. kärlek gör ont. folk säger att kärleken är så bra, att den är så perfekt att killen aldrig sårar tjejen och att tjejen aldrig sårar killen. men det är fel det är lögn. att såra någon behöver man inte göra nått dumt, det räcker med en liten onödig lögn så har man sårat. sånt är inte okej. älskar man nån så är man ärliga mot varann. Vänskap är det bästa jag vet, kärlek också närjag hade dig. vem har jag nu? du lovade mig att du inte skulle lämna mig, du lovade mig att år 2010 skulle bli ett bra år för dig och mig. en dag på det här året som jag aldrig glömmer, det var den bästa dagen med dig på det här året. det är den ända dagen ingen av oss svek varann. Det var den dagen du kom hem från usa. jag längtade så mycket, jag vart så glad att se dig. jag grät jag var så glad. jag vart så lycklig när jag såg dig gå i den där svängen. du kollade så underligt på mig din blick gjorde mig säker. jag kände mig säker för du hade kommit hem. Jag slapp känna mig ensam. Jag kände mig så säker i din närhet. Du byggde upp mitt självförtroende åt mig, du hjälpte mig. jag älskade dig så mycket, jag älskar dig fortfarande lika mycket & ännu mera! Du vill att vi går vidare från varann, och om det gör dig lycklig så gör det mig också lycklig. Jag är lycklig så länge du är även om det är med varann eller utan varann.

Jag saknar dig, det gör jag verkligen.


ikväll då.

idag var jag med mina söta tjejer :) vi hade det skitkul. senare runt tio drog vi till BK för vi va hungriga! sen tog jag bussen hem med sandra och sonja. Ska iaf sova snart är hur trött som helst! en bild från idag blir det iaf ;)


sandra ville inte att jag skulle lägga ut bild på henne hon e så tråkig:(

skojade bara förut

hann aldrig skriva ett inlägg! menmen, är ju här nu tanken som räknas right? ;)


en sen fråga till,

tara -lite sent men nu frågar jag bebis :) är det roligt att umgås med mig och jille? är jag söt? älskar du mig? (det vet jag att du gör, men iallfall (aaaaa)) varför är jag så jävla bäst? :o:o hihi, sådär dååra. pusshej älskar dig domenique!!!

svar:
Ja det är skitkul att vara med dig och jille! haha jaa klart du är söt :D yes babe i love you! i dont know.. du är det bara helt enkelt ;) <3

domenique säger förlåt!

im very sorry, för dåligt uppdaterat igår. men hade faktiskt fullt upp hela dagen var inte hemma nått! Igår åkte jag till skolan vid lunch, tog ussen hemifrån 10 i 11, var i skolan kvart över elva sen började spanskan 20 över. Efter det tog jag bussen tillbaks, mötte elin k gabbi och resten av dom jag har i grimsta. efter skolan tog jag brenda och elin bussen till fresta, elin skulle hämta pengar av sin moster. fint hus hade dom! vill också bo i fresta :/ efter tog vi bussen till centrum, mötte upp esme och elin h. sen var vi i centrum tills kl 7 ungefär, då tog vi bussen hem till elin k, sen kom gabbi och mickis dit också! vi hade det skitroligt. lyssnade på musik och allt ;) ikväll ska jag vara med mina tjejer, innan det ska jag faktiskt möta min kusin rickard och säga hej till han, har inte träffat han sen julafton! det blir säkert fler inlägg innan jag drar ut ikväll. :)

hemma idag!

är hemma från skolan idag, när grimsta har slutat ska jag träffa elin k. Ska snart till bussen hade tänkt gå på spanskan iaf det kan behövas. Så man inte sitter hemma och deppar hela dagen. Ska borsta tänderna och fixa klarrt mig. hejdå ;)

2 sena frågor och 2 sena svar!

jag fick två frågor till, om vad jag och stephi hade bråkat om båda frågorna var lika dana så kan lika gärna svara medd ett svar till båda. Jag och stephi bråkade om en sak som angår henne och mig. Jag tänker inte ta upp det eftersom det är ett gammalt bråk, och ja tror hon förlåtit mig det är iaf bra mellan oss!

..

aja orkar inte sitta här längre. ska duscha sen sova. sen är det skola imorgn hejdå

det visste ni inte !



1, Jag har opererat min tumme när jag var liten.
2, jag tog hål i öronen när jag var 2 år.
3, Jag älskar att skriva dikter det bästa jag vet.
4, Att jag är stolt över att ha Rebecca och Alexandra som mina systrar.
5, Helena har funnits i mitt liv sen jag var ett år och jag älskar henne!


roligt va

var faktiskt med Jeff idag har inte varit med han på några dagar, 4 dagar faktikst och det tycker jag är dundrans mycket. vi har aldrig varit ifrån varann så många dagar när båda varit hemma. Bara när han var i usa men det var faktiskt en helt annan sak för då kunde vi ju liksom inte vara med varann? onödigt inlägg men är sp uttråkad. heeeeejjdååå

svar på frågorna..

synd att folk inte vågar skriva sitt namn när dom ställer en fråga, nu kommer iaf svaren;

Anonym, men kalla mig tooma.. - Gillar din mamma pizza?
Svar: Nästan anonym ;) Ja min mamma gillar pizza något hon faktiskt älskar. 

Helst anonym, men kalla mig hest! - Du svarar ju inte ens på första frågan?
Svar: nej för jag svarar på alla nu 

Inte Sunda - Visst e sunda bäst?
Svar: Tjena SUNDA! måste tyvärr säga nej..

Anonym, - hur skriver man i din blogg?
Svar: som man gör i alla andra bloggar såklart! 

någon - vågar du svara nej på den här frågan?
Svar: Klart jag vågar men kommer inte göra det. 

Friitz - Fritz är bäst eller hur!
Svar: nej Fritz är inte bäst ;(

 , - vem är du kär i ? ..
Svar: Jeff såklart och ingen annan!

Anonym - hur träffades du och jeff? har du bråkat med stephie, julia eller ngt? är du oskuld? du är typ aldrig med tjejerna i klassen längre, varför?
Svar: Jag och Jeff träffades i södervik när jag började där. Ja jag har bråkat med stephi och Julia också! Om jag är oskuld? tänker faktiskt inte svara på den frågan något som tillhör mitt privatliv. Jo jag är med tjejerna i min klass, kanske inte så mycket på skoltid med på fritiden så är jag! Iaf vissa av dom.

emme - domme du har förändrats hela du, sen du vart tillsammans med jeff ! tänk inte bara på jeff tänk på alla dina tjejpolare också !
Svar: Ja jag har förändrats men inte på ett dåligt sätt. Jag har förändrats till en bättre person och jag kommer fortsätta vara den jag är idag, spelar ingen roll vad mina kompisar tycker om det dom får acceptera mig för den jag är! Det är Jeff som fått mig att bli en bättre person och jag är stolt över den jag är ingen kommer få ta det ifrån mig. Jag tänker inte bara på Jeff, Jag tänker på mina kompisar också. Herregud ni får det att låta som jag aldrig träffar nån annan än Jeff.. :S 

m - har du och stephi bråkat? hur länge har du och jeff varit tsm? vem står dig närmast av dina kompisar?
Svar: Ja jag och stephi har bråkat! Vi har varit tillsammans i ungefär 7 månader. Finns nog ingen av mina kompisar som står mig riktigt nära, vi är inte samma personer längre. Jeff och pappa som förstår mig bäst! 

alexandra "grekland" - kommer du te grekland i år?? saknar diig har inte pratat på länge <3
Svar: Ja jag kommer till grekland i sommar :) Jag saknar dig med gumman.

Anonym - Hur rengör du huden både morgon och kväll? Hudtyp? Problem med finnar? Smink, kläd och hårtips?
Svar: Hur jag rengör? tvättar med tvål och varmt vatten. Min hudtyp, Den är len, lite torr då och då men bara att smörja in. och har faktiskt fräknar om man kollar noga ;) Nej har inte problem med finnar har inte finnar. TUR! smink tips kan ja inte ge för jag själv använder inte det. Klädtips, använd det du trivs i. Jag använder för det mesta jeans och legging sällan mjukisar. hårtips, Jag bryr mig då inte om mitt hår och har nästan aldrig gjort.

här har ni alla svaren.

joo

har precis ätit inget händer ikväll tråkigt men vad ska man göra liksom det är ju skola imorgon. Svarar på frågorna snart också!

freågestunden

svarar på frågorna ikväll, så passa på att fråga innan ni får svaren!


Lektion

är i skolan, sitter i bibblan vid datan med alla nördiga killar i min klass :) Jag jobbar om kristendomen, eller aa alla gör det. efter har vi no, sen lunch. är sååå hungrig men nu ska jag fortsätta med arbetet. BYE

Skolan

Jag sitter i caféterian med linn och malek just nu mobilbloggar för första gången ganska coolt va ;) har so snart vi ska använda datorerna då blir det inlägg :) pöss!

utgång

nu drar jag ut en stund ska möta upp elin k som står ute och fryser vid grimbo och väntar på mig så måste skynda mig hejdå! :)

jag älskar det här.














fråga vad ni vill! jag svarar ärligt på allt.


hemma

hemma nu från skolan. har så ont i magen så ska lägga mig i sängen och kolla tv mitt programär snart.

PARADISE

nu är det dags för paradise hotel i love it ! MÅSTE SKYNDA SÅ MAN INTE MISSAR NÅTT! godnatt och sovgott alla


lite om allt och inget


åkte till donken och köpte glass ist.

bara för min hund gillar äpple..

av stephi

något.

ser ni han i bakgrunden? haha han är som han är..

glass glass glass

jag är ganska suger på glass så ska ner och kolla om det finns hemma det ska iaf finnas !! hejdå


så sant

verklighet är på låtsas .verklighet är för vilsna människor, människor som lever i en lögn. det finns ingen verklighet vi hittar på en verklighet för vi är rädda vi är rädda att bli ensamma i vår egen värld i vår egen veklighet fast ändå sover vi under samma måne, och vi vaknar under samma sol. vi lever i samma ögonblick och vi är aldrig själva


hemma

nu är jag hemma, det var roligt jag har saknat det ! skönt att börja igen :)

har precis ätit, kyckling med nån sås blandat med ris till gott

joo

ska snart åka jag längtar. ne men faktiskt det ska bli kul har haft min pause färdigt nu. Finns inget att skriva ibland kommer det mycket, ibland kommer det lite olika på vilket humör man är på och idag är jag happy så det finns faktiskt inget att skriva då. Jo förutom att jag har världens bästa pojkvän jag älskar han men det var ju då ingen nyhet.. PUSS OCH KRAM


im back

det vart inget igår, men det blir iaf något idag! kom hem från skolan för ett tag sen, var på alla lektioner och jobbade på alla. Helena lagar mat till mig nu för är så hungrig. fiskpinnar med potatismos. GOTT ! jag har träning idag skriver innan och efter

godnatt

har varit hos jeff & kollat fotboll en stund. nu ska jag kolla tv sen sova godnatt imorgn är det skola

från åkersberga ♥


jo såhär är det♥

hahahha ... ja du,

jag gillar inte katter, men missan är så söt!



älskling

jag älskar dig bästavän

rufus så fin!

hejhopp

förlåt förjag då inte har skrivit nått men åkte till åkersberga igår, hälsade på elin h! jag sov där också, ronnie var också där. vi hyrde film va hann se 2 st. dom var faktiskt skitbra. Pappa hämtaade mig där idag på eftermiddagen. Har precis ätit så är ganska mätt nu. har massa bilder från åkersberga men dom kommer senare. orkar inte skriva mer puss :)

hahaha !

jag hittade massa bilder, som är sjukt gamla! eller iaf ett år och lite till kanske..

        

trött och hungrig

idag är det lördag, ska ha roligt idag inge sitta hemma och tråka som alla andra dagar! :) Ska duscha snart, sen fixa mig. Sen ska jag äta! eller tvärtom men allt det där ska göras iaf. Vet inte om jag kommer uppdatera bra idag tror inte det iaf. annars blir det som vanligt imorgon. Min farbror kom hit till oss igår, (från chile) så han ska bo här ett tag tills han ska flyga tillbaks. Det finns inte så mycket att skriva känner jag, skrev av mig ganska mycket igår annars. och det är ett måste att spela mitt spel på fb innan jag gör nått annat!♥

-.-

det känns som att kvällen aldrig kommer ta slut klockan e ju bara 10 !! ;(

min pojkvän är världens bästa ♥

kärlek är inget som alltid ska vara bra, det ingår mycket i kärlek. Har man hittat den personen man känner att man vill dela allt med så ska man göra det, för gör man det inte går man miste om något riktigt bra. Jag tog chansen att prova på, och det vart helt underbart. Jag känner mig som världens lyckligaste tjej på jorden. Min pojkvän ger mig allt från hat till kärlek och han slutar aldrig, för i hatet så vet jag att han bara vill mig väl. Vi har våra bråk och dom är jobbiga, alla bråk är jobbiga. vissa är mindre allvarliga än andra. Det bror på vad man gjort och inte gjort. Jag har gått igenom nästan allt man kan tänka sig. Man tänker inte klart och gör saker man inte borde ha gjort. Man tänker inte för stunden men man tänker efter att man ångrar det och önskar man kunde dra tillbaks tiden och suttit stopp för det dumma man gjort. Det har jag gjort många gånger, Det har du med. Det har vi alla! man kan inte leva som en perfekt människa alla gör fel, och om man verkligen älskar varann så förlåter man personen som gjort fel, det har du gjort. och det har jag också gjort. Det värsta som finns är när man känner sig ensam, det är det värsta som finns men jag har tur för det behöver jag inte känna. Många tårar går åt men det är så det är när man är kär! det gör för ont. Men man lär sig, att man inte kan vara med varann hela tiden. även om det hade varit min stösta önskan. eller hade och hade det är. Det värsta är olycklig kärlek när man frysits bort av den man älskar.. Jag har kännt det! man tror man har gått vidare så man ljuger för alla och säger det men det västa är att man ljuger för sig själv. När man har förklarat det för sig själv svider det så fruktansvärt mycket i hjärtat. den ena tar allt på riktigt, den andra tar det på skoj. den ena är seriös den andra leker bara med ens känslor. Man blir avundsjuk om den ena pratar med en annan kille/tjej. Men man ska kunna lita på varann, det är svårt och göra det om personen man pratar med ser bra ut men sånt man får stå ut med helt enkelt. det ingår som sagt i kärleken. Kärleken kommer och går, men inte min kärlek till dig. Min kärlek till dig är det absolut bästa jag har att ge till någon i mitt liv. Det är det vackraste jag äger. Om du inte tar emot det så okej, men mina armar står alltid öppna. Du är det bästa som hänt mig det bästa jag har, det bästa jag haft. Kärleken tar aldrig slut det blir bara mer och mer för varje dag. Min kärlek till dig växer för varje dag som går. Du är min ängel, jag uppskattar så mycket som du gör älskling. Du gör mig så lycklig och jag sviker dig aldrig. jag lovar. Jag vet inte hur du känner för mig inte alls. du säger desamma menmen.. det finns inget att säga om det dåliga, men det finns så mycket att säga om det bra! allt vi gör det är sånt man aldrig glömmer. alla gånger du vinner över mig, dom gångerna man blir retad av dig, allt skratt man delar med dig. Sånt som kommer finnas kvar i mig resten av mitt liv. Du betyder inte något för mig du betyder allt ! och ännu mer än så.. Du är den jag berättar allt för, du är min bästavän. Jag har inga hemligheter för dig absolut ingen! du lyssnar alltid, även om det är något du inte ens vill höra.. DU ÄR VÄRLDENS BÄSTA! du är världens finaste pojkvän älskling, jag älskar dig otroligt mycket. Du har förändrat mitt liv från något dåligt till något väldigt bra, Du är min förebild och jag ser faktiskt upp till dig min pojkvän. Jeff Maser jag älskar dig, för mycket för att du ska förstå..


:)

nu har jag ätit, kött med pommes gott! jag har så tråkigt, förut fanns det alltid nått att göra på helgerna (förra året) men nu finns det inget alls. Känner att jag sitter hemma varje helg skit kul. i know

imorgon är det lördag vad ska jag hitta på då? nee ingen aning faktiskt säkert nått blir det väl..

nej

inte på humör för att blogga , hejdå

orkar inte

det gick inge bra så det får se ut som det gör. nu ska jag kolla tv och spela wii. sov så gott pöss

klar!

nu är min musik klar till mobilen. Nu ska jag fixa till bloggen, klar om en halv timme högst !

älskling kom förbi snabbt

Jeff kom förbi innan hans träning och lämnade min nya telefon, samma som jag hade innan i samma färg, (likadan) har kollat på tv i typ 2 timmar  jag har kollat på disney channel. Måste lägga in låtar på mobilen också så jag har nått att lyssna på när jag åker buss till skolan och hem!


tack så mycket ♥


den bjuder jag faktiskt på!


mitt älskade hem

nu är jag hemma platsen jag älskar mest i hela världen! ♥ Ska ner och göra nudlar nu som jag också älskar, hejdå!

jag är så snäll

jag kom nyss fram till en sak som stämmer såååå bra ! Det finns inga fula tjejer bara killar med dålig smak.

men nu är skola hörs sen

ätit klart

och är ganska mätt!  är inne på facebook, men den är segare än jag vet int vad. man kan inte göra nånting :S blir så irriterad! :( jag älskar det här spelet !!


bättre idag än igår!

jag kommer ha bättre uppdatering idag än vaja hade igår. några fler inlägg blir det iaf ;) idag var det skola! var på alla lektioner, jobbade på alla lektioner men hade ingen träslöjd den var inställd riktigt skönt var det. Efter skolan åkte jag och Jeff hem till han sen var jag där till 5, då tog jag bussen hem som gick 10 öveR för han har träning. när jag kom hem skulle pappa & helena åka och handla så följde med dom, kom hem för typ 20 minuter sen ungefär. ska snart äta, pizza! :) tillbaks om nån timme. bye

jag är så glad <3

idag vad jag med elin det känndes så bra! jag skrev ett inlägg innan det här men självklart är jag så klantig och råkade radera hela texten.. jaja då blir det snabbt inlägg ist. ska ner och äta snart är hungrig, men först ska jag spela lite spel på fb och Jeff , du får inte spela det spelet du kmr bara bli bättreän mig. skoja älskling love u

men hejdå <3


HON ÄR VÄRLDENS FINASTE!

min bästavän, jag älskar dig

yes box

godnatt då, sov så gott dröm söta drömmar det ska iaf jag göra!

måndag.

försov mig i morse, pappa och helena var inte hemma & rebecca eller sassa väckte mig inte! kom lite senare till skolan än vad jag brukar komma dit.. sen var det lektioner som vanligt. Efter skolan åkte jag hem till Jeff, sen åkte vi direkt och kollade på ny mobil till mig. Ska ha en lika dan som jag hade i samma färg. Den fanns typ inte inne, så dom beställde in den. kommer väl i veckan ;) på hem vägen hämtade vi upp john, sen åkte vi hem till Jeff och åt. köttbullar med makaroner :) sen kollade vi på tv, skulle ta bussen som gick 20 i nio, den kom til 5 över ist.. så vi hade snö krig ! jag vann för jag är bäst (: imorgon ska jag vara med elin holmsten<3 skriver kanske ett till inlägg innan jag går ifrån datan vi får se

im verry sorry..

förlåt för världens dåligaste uppdatering av mig idag ! ett inlägg om min dag kommer om en stund :)

det visste ni inte !

MIN MOBIL ÄR DÖD ! min roooooossa fina sak jag fått av min mamma är sönder till 100% och ++++++ ! hela skärmen har gått sönder det är 1000 glas bitar, sen har telefonen blivit helt sne. ni skulle bara vilja veta hur ;)


jag är då mobil fixerad klarar mig inte utan mobiltelefon ..

min älskling nu :'/

domenique is back

förlåt för dålig uppdatering för er som följer min blogg ! men har varit ganska upptagen tro mig.. har ingenting att skriva jag skulle vilja skriva värsta långa texten men tyvärr så kommer det inga ord från mig just nu är helt tom ! förlåt förlåt förlåt kanske kommer på något snart ;) och ett stort Grattis till challe dårå... grattis :)

söndag morning

vaknade för en timme sen typ. igår var jag med elin k´& bea, sen var brenda med en stund men hon åkte direkt och chloe va med. Sen kom stephi och hennes kompis från märsta också. Vi var på gården och kollade på tv, sen kom Jeff och alla hans kompisar. Var hemma runt tio i tolv. satte mig vid datan, men orkade inte skriva nått. 

Idag vet jag inte vad jag ska göra faktiskt.. 
yeeeh bye  

tjaba

nu har jag varit nere en stund, för vi har gäster ! sen har jag suttit och spelat spel på fb, jag kom till nivå 4 men vet ej vad spelet heter och orkar inte kolla heller. ska äta snart hoppas jag så jag kan gå ut och träffa elin och bea undra vad vi ska hitta på, puss

Vad glad jag blir älskling !

elin smsade mig, hon sa att hon saknade mig vad glad man blir och höra det! :)hon kommer till väsby på tisdag hon ska sova hos sin farmor, tror jag ska träffa henne då det är vad vi sagt iaf ;) och då menar jag elin holmsten.. min bebis!

åh nej

jag tror inte jag tål smink men det är bara ibland, konstigt.. det kliar i ögonen kanske är mascaran eller pudret? :/ men jag ska ha det iaf heheså ska inte klaga. Jag är ganska hungrig måste kolla om vi ska äta nått snart. ska träffa elin runt sju typ? ska ner och spela wii snart, om inte rebecca eller alexandra gör det. yeees vi får höööres senare


yes

2009:
Hur har året varit för dig? -  upp och ner
Bättre än förra året?  - Jo
Någonting du aldrig kommer glömma ? - Ja
Har du flyttat under året? - nej
Har du hittat en ny låt som du älskar? aa
Isåfall vilken? - akons låtar

KÄRLEK:

Hur har din kärlek varit under året ? - bra men upp & ner
Har du varit kär? - ja och de e jag forfarande
Har du sagt jag älskar dig till någon? - ja haha
Har någon sagt jag älskar dig till dig?- jo
Har du haft ett hemligt förhållande? - nej


SORG & HÄMND:

Har någon av dina vänner försökt/tagit självmord? - kanske kanske inte
Har  någon i din släkt avlidit? - ja
Har du slagit någon med knytnäven? - nej aldrig slagit någon
Varit i slagsmål? - nepp


PERSONLIGT:

Har du gjort någonting du ångrar? - ja
Isåfall vad? rökning
Har du skämt ut dig? - det har jag säkert
har du ljugit för en vän? - japp tyvärr
Har du varit ute en hel natt? - ja haha inget man glömmer :)
Har du blivit tagen av polisen?  - tänker jag faktiskt inte svara på.
Har du sovit i samma säng med någon av det motsatta kön? - ja
Har du sovit i samma säng med någon av samma kön? - ja


SKOLAN & FRITIDEN.

Vilken skola går du på? - södervikskolan
Har någon varit elak mot dig i skolan? - nej inte i södervik
Hatar du något/någon på din skola? - heh
Har du gjort något framsteg? - ja det tycker jag
Haft alla rätt på ett prov? - nej


VÄNSKAP:

Har du träffat nya vänner? -  yes
Har du förlorat någon vän? - mm
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? - ja
Har du gått bakom ryggen på en vän? - ne
Har du ljugit för en bästavän? - vet inte
Har du haft en relation med en vän? - bara vänskap


godmorgon :)

vaknade vid tolv, då var det duschen direkt! sen klädde jag på mig nu sitter jag vid datan, och äter kalaspuffar med mjölk! gott. ska vara med ´karlsson på taket idag. hörs

har ingen rubrik

jag var inte med jeff idag som vi hade sagt, menmen fler dagar i liver finns .

jag är hungrig men orkar inte gå ner och äta :( men måste nog göra det snart iaf! och cola gud vad gott :)
imorgon är det lördag sooooooooooovmorgon jippi!!!


JAG ÄLSKAR DIG


så äre

Om jag fick ändra på vad som helst i mitt liv så hade jag ändrat på allt dåligt, men då kanske inte allt bra hade hänt? jo kanske men det hade nog inte varit samma som idag! Man ångrar mycket i livet men man måste testa på saker både bra och dåliga så man inte gör om det och dom bra sakerna så man vet att man kan fortsätta.

Det går inte att vrida tillbaks tiden men man kan försöka ändra så mycket på saker man bara kan..

javisst

nu har jag ätit middag, det vart kyckling med ris känner att jag ätit det ganska mycket den här veckan, tre dagar i rad! två gånger idag i skolan också hah. är för mätt har aldrig varit mättare skulle inte kunna svälja en matbit till.

så skönt

att skolan är slut för veckan, nu ska man bara njuta av dom dagarna man är lediga! Min helg kommer bli bra känner jag ikväll ska jag vara med Jeff. Imorgon ska jag vara med Elin K det var så länge sen jag såg henne känns det som! sen på söndag vet jag faktiskt inte, ta det lugnt eller nått.

pappa kommer hem snart han har köpt min data sladd idag, eller han sa iaf att han skulle det så man får väl hopaps på det bästa..

skolans skoldag såg ut precis som alla andra skoldagar, lektioner och raster! Jag känner mig så stolt över mig själv idag, Jag jobbade två uppgifter på engelskan, På so:n glömde jag bort att ja hade redovisning med nyheter, men ska göra den till nästa gång jag ska göra det, om nån vecka typ ;p sen på lunchen spelade jag bubble town om det nu heter så. har kommit till en bana jag fastnat på! jobbigt. Sen hade jag spanska sen hade jag svenska jag gjorde en hel sida på svenskan kommer inte ihåg vad jag jobbade med men jag kännde mig duktig till och med läraren gav mig beröm! :) sen på no:n kollade vi på film, sen slutade vi.

Mamma hämtade mig vid busshållplaten när jag slutat, vi åkte till donken och köpte mat för var så hungrig sen åkte vi till ica och köpte godis. Och en festis också för vart törstig (vet inte hur det stavas) sen åkte vi och hämtade Linus i skolan sen skjutsade hon hem mig, och nu är jag här ;) här har ni min dag,

ja vet ganska långtråkig!

godmorgon!

vaknade 10 över sju då gick pappa , och är hemma själv med rebecca och sassa. nu ska jag ner och äta frukost snabbt sen ska jag gå med rebecca till skolan, sen går jag till busshållplatsen och tar bussen 24 över! hörs sen

uttråkad som alltid!

är uttråkad för det finns inget att göra, vad ska man göra när man är hemma? det ända man gör är att kolla på tv och sitta vid datan eller spela wii. det börjar bli tjatigt! jag måste ut och få friskt luft. ska nog ta med mig den lilla saken på en promis men inte nu för nu orkar jag inte.


sötnos

kärlek gör så ont ibland..

jag var så glad, som hade hittat dig jag kännde mig så säker jag kännde mig aldrig ensam. Jag hade alltid dig vad det än var. Vi var inte en dag utan varann vi gjorde allt tillsammans. Vi bråkade aldrig det var de som gjorde mig så lycklig att vi alltid kom överens , vi berättade alltid allt för varann. det var som att leva i ett sagoland för mig. Du var allt för mig jag klarade mig inte utan dig. Jag sa så mycket till dig som jag aldrig kommer att ångra, Om jag någon gång har sårat dig så ber jag om förlåtelse om och om igen, För att ha en sån som dig vid min sida är det absolut bästa som hänt mig. Jag känner mig så ensam trotts alla jag har nu så känner jag att det är någon som saknas! Du vet att jag alltid finns för dig att jag alltid ställer upp för dig trots att det inte alltid har varit bra mellan oss på sista tiden. Men vad spelar det för roll för kärleken är inte gjord för att vara perfekt. Det ska finnas fel som vi båda ska kunna prata om och reda ut. Förlåter man varandra så är det äkta annars inte, och det vi två hade det var det mest äkta jag nånsin haft. Jag har haft andra men du har varit den absolut bästa, du var min älskling. Jag grät när du grät, jag skrattade varje gång du skrattade. Bråkade du med någon bråkade jag också med den personen, det är sjukt hur mycket vi gjort tillsammans på bara mindre än ett år! Om jag hade fått en ända önskan hade jag önskat att du kom tillbaks och levde här, för jag saknar dig jag käner mig inte som förut. även om vi inte hade bra kontakt innan allt hände så har jag alltid vetat att du funnits men nu, har vi tappat allt. Vi gjorde så mycket, vi åkte till fjällen tsm vi åkte till gnesta och sen ut till landet. Vi åkte till småland med varann, alla gånger vi var på grönan med varann, när vi åkte till öland, och det allra bästa, våran resa till turkiet vad jag saknar! om jag fick dra tillbaks tiden skulle jag göra om allt det där om och om igen och hoppats på att det aldrig tog slut.. Du var min bästavän du var äkta. jag älskade dig så mycket, det kommer jag alltid att göra för min kärlek till dig från mig kommer aldrig någonsin försvinna. ALDRIG ! min saknad växer mer och mer för varje dag som kommer, allt känns så fel. Du är den absolut finaste flickan, den finaste personen som finns i hela världen. Ditt namn kommer alltid vara inristat i mitt hjärta Elin Holmsten..


våren 09 

sommaren 09, Gnesta  

våren 09

våren 09,

sommaren 09!

turkiet 09..

turkiet 09

vinter 08-09

så skönt

har sovit sen sista inlägget jag skrev, vaknade för ungefär 20 minuter sen av att Jeff skickade sms. nu ligger jag i pappas säng och kollar på one three hill jag älskar det programet nu! det är så bra :)

är hungrig men finns inget att äta, och vet inte när mamma och pappa kommer hem. finns säkert nått att värma, har fått ont i huvdet nu också hoppas ja blir bättre tills imorgon för imorgonär det ju fredag!

så klar.

nu har jag ätit, det vart bara en macka för rebecca ville ha en också så det vart en var. det fanns ju annat bröd också men det var jag inte sugen på! jag funderar på om jag ska ut med choysan men jag orkar inte:/ vi får se, hon blir nog glad då iallafall! kanske gör en ny header vet inte hur det stavas;p är trött ska byta om till mjukisar tjocktröja sen lägga mig i sängen och värma mig under tecket och kolla på tv! hm.. är ganska uttråkad med har så ont i kroppen så jag orkar inte röra mig!! jaja vad ska man göra , blää. hej och hejdå!


nemen tjenare

är hemma nu, åkte hem för fick ont i magen vet inte varför. jag var på projekt tiden sen tog jag bussen hem, åt innan jag åkte föresten. maten var inge god men det funkade iaf, ost och skinksås med pasta. min syster är också hemma för hon har gjort illa foten typ, hon spelar wii medans ja sitter här och gör ingenting. spelar fishville på fb måste komma upp fler levlar, för jeff kommer komma ikapp mig annars !! skriver senare, ska ner och äta nu är hungrig igen :)

juste glömde,

idag ska pappa hämta min laddare till datan så kommer ha min egna data då jag kommer kunna blogga mer ;)

hungrig

nu är jag helt klar, ska till bbussen snart hoppas jag hinner äta nått fort innan bara för nu är det ganska stressigt! skoldagen ser ut som vanligt i think. först två lektioner projekt tid, sen so, sen har halva klassen no och andra lunch och sen efter det tvärtom sen har jag matte sen svenska sen slutar jag ! då åker jag hem så kommer skriva efter skolan också hörs sen!


blev så arg!

torsdag fredag sen helg! vad jag längtar, vill bara sova ut tills jag vaknar av mig själv. idag började jag 10 över nio, tog bussen 08:54 var framme i skolan 8 över ungefär. Sen var det lektioner som vanligt. Jag gör framsteg!:) hade slöjd som sista lektion, träslöjd så klart! tjejer kan faktiskt också bygga.. min pall kommer bli så cool. jag slutade runt tre, då skulle jag till bussen men jag missade den. så jag tänkte jag kan lika gärna gå en bit sen stannar jag och tar bussen i fresta nånstans? så jag gick till ja vet inte vad busshållplatsen heter, men iaf så vart klockan 20 i fyra då bussen skulle komma men den kom aldrig! trodde den bara var försenad sen vart klockan fyra men aha då ska den ha kommit för 1324 år sen?! så ja väntade lite till, sen vart klockan halv fem då gick jag hem till jeff ist för jag frös så mycket hade ingen känsel i tårna det varså kallt! och bussen kom aldrig.

jag åt där också, kyckling med ris det var fett gott men starkt! hehe :)
nu är jag hemma tog bussen som gick 20 i tio, kom hem för 20 minuter sen ska snart duscha sen kolla lite på tv sen sova! för i morgon är det skola en ny dag och klara av hörs!


jag saknar dig min bästavän

har inte orkat skriva

har varit med jeff hela dagen, så har inte skrivit nått. vi spelade wii för ett tag sen hemma hos mig och jag som har tränat så mkt, det hjälpte sådär med träningen jag vann över han på boxning iaf! :D sen på tennis vann jag två matcher tror jag av 7.. jag gjorde mitt bästa! ;) älsklingen gick nyss, ska duscha snart sen mysa framför tvn med min söta vooove! puss och godnatt


jag älskar dig .


ny dag igen

nu är det tisdag morgon är fortfarande inte van vid att gå upp tidigt så är ännu tröttare idag. nu ska jag till bussen, hörs sen!

såå happy

idag var det skolan, var ganska trött men det funkade bra iaf. efter skolan åkte jag och Jeff hem till han, han lyssnade på sina låtar jag kollade på tv, sen somnade vi båda sov i en halvtimme kanske. senare tog vi bussen hem till mig för att äta köttbullar med spagetti som vi nyss åt upp :) nu ska jag vara med min underbara pojkvän!


så trött!

har inte gått upp såhär tidigt på vet inte hur länge tre veckor kanske? jaja det är bara att stå ut hur trött man än är! nu ska jag till skolan minn buss går 24 över, så det är inge stress för mig är redan klar. idag har jag och Jeff varit tillsammans i ett halvår gud vad länge tycker jag ;p men jag älskar han mer och mer för varje dag! hejdå

jag är riktigt slö!

orkade inte röra mig, har suttit vid datan sen förra inlägget. vi hade choklad hemma som tur! nu måste jag göra nått annat är helt besatt av att sitta vid datan känner jag, inte bra inte bra! ska ner och göra te eller ta cola, sen till soffan och spela wii hih. skriver inget mer idag, skriver imorgon efter skolan tror jag. godnatt

1 vecka bara!

sladden till datan var slut så dom var tvugna att beställa in,så jag måste då vänta en vecka till tills jag får min data! men pappa och helena köpte en ny tröja till mig också, en mörk lila luvtröja med ljuslila text peak performance, så jag slipper ta helenas gråa hela tiden hihi.

jag stannar hemma ikväll istället, träffar ändå min älskling imorgon.. ♥ jag är ganska sugen på godis så ska väl gå och köpa lite snart :) om jag ens orkar röra mig! har varit en latmask hela helgen.. bara legat och slappat. jaja vad ska man göra sen? kolla på film kanske. eller ännu bättre, spela wii måste bli bättre än jeff på tennis! skriver senare ikväll i think


jag älskar min pojkvän

söndagar är segare än lördagar!

jag skulle vara med elin, men nix så blev det ju självklart inte! ska iaf hoppa in i duschen snart och göra i ordning mig. sen runt sju tiden ska jag till min underbara pojkvän och kolla på fotboll, roligt va? imorgon börjar skolan och imorgon är det den 11/1-10..

äntligen

nu ska pappa ner till centrum och köpa en ny laddare till min data! gud vad jag har längtat efter min data.. han är inte speciellt snabb iaf, menmen när han väl ska göra det så gör han det :) så snart har jag min egna data. skööönt!


godmorgon!

jag orkade inte skriva mer igår, var för trött! Jeff kom hit runt halv nio sen tog han bussen hem runt tio över tolv. då kollade jag på tv, sen somnade jag vid två. vaknade för en halvtimme sen ungefär, tror jag ska vara med elin sen ikväll vet jag inte och det är ju skola imorgon! jobbigt..

tack för maten

det blev taco, det är gott när man är riktigt hungrig men annars är det inge speciell mat rätt jag tycker om.. den har så tjatig smak tycker jag. Jag hjälpte iaf pappa och göra maten. jag skärde grönsakerna medans han stod och stekte köttfärsen, just nu sitter jag och nördar mig framför fishville på fb :) ska vara med min älskling senare ikväll!

jobbigt

jag är sååååå hungrig men det finns inget att äta hemma men jag har tur pappa kommer hem nu :) hoppas det blir god mat till middag!

yeees

det här har jag gjort idag?








och här har ni då min söta lilla Harley

blir så arg.

får inte till nån bra header om det nu stavas så! åhhhhhhhhhh


lördagar är sega

hm, vad ska man göra idag? familjen åkte nyss dom ska till kista och kolla bio. är hemma själv med den söta lilla saken;) ikväll ska jag väl vara med jeff om det forfarande blir så. snart blir det duschen iaf kan inte sega hela dagen!

12:16

då har man nyss vaknat, somnade ändå ganska sent igår och ändå vaknar man vid tolv(?) spelade wii halva natten igår super mario det är så roligt! jag vann och ja spelade inte mot mig själv heh.. ska snart ner och äta frukost.

/

idag var jag med min älskling, sen har jag faktiskt bara varit hemma ganska skönt.
nu ska jag ner och göra oboy sen lägga mig i sängen & kolla på tv! bye


ny start!

Ett nytt år , ny start, nya vanor, ny termin, ett år äldre.


Förra årets nyårs löfte var att 2009 skulle bli ett bra och lyckat år men det gick upp och ner om man ska säga så. det här året hoppas jag iaf blir bättre än förra. 2010 har börjat bra och kommer där med sluta bra! adiós

RSS 2.0