BARA FÖRSVINNER

då:det är svårt att släppa taget om den personen man en gång litat på som man en gång i tiden gav all kärlek till.
det var så länge sen jag undrar hur känslan är. den känslan jag hade kommer jag aldrig få tillbaks, inte på ett långt tag iallafall.. obeskrivlig kärlek. det gör så ont att du aldrig försvinner från mig. jag hatar att älska dig på avstånd för det jag visar mot dig är såå mycket hat när det egentligen bara är kärlek. men jag har insett att du inte är värd det någonstans och aldrig kommer bli de inte av mig.

nu: när jag ser dig undrar jag vem fan du har blivit? du är inte den jag lärde känna. jag ogillar dig så mycket finns sååå mycket haaat i mig till digg du skulle bara veta. finns inget positivt längre att säga inte ett ända ord. hemskt ju :S hahahhaha eller ? BARA SKÖÖÖÖÖNT !!!



gud vad jag älskar den här låten och när jag hör den så kom all den här texten upp ;) tycker de hör ihop med låten bara tro mig!
tänkte ta och sleepa nu eller hur det nu stavas? skola imorgon och har spanska som första lektion puss godnatt


dina blickar får mig att brinna inombords


ÅHHH!!

pappa skulle ju fylla på mig mobil.. han bah: ja snart, okej glöm inte de då pappa.. nej då.... så gjorde han det -.-
haha nej men måste kolla om han ska göra det snart för min comviq kommer gå ut!! buhuh de vill jag inte.


31 MAJ 2010


HALLOJSAN

hejsan hoppsan lillebror! idag slutade jag halv tre, då hämtade mamma mig i skolan vi åkte direkt och köpte avslutnings kläder, säger inte vad det blev. inga speciella kläder säkert nått någon annan också kommer ha men ändå ja tyckte om de och ja trivs i det huvud saken det ellerhur ;) ni får se om 2 veckor vad jag har på mig.

åt donken idag gooott va? efter ja ätit kom elin till min mamma och vi gick ut. har varit ute några timmar nu kom hem för 20 minuter sen kanske har ätit vatten melon! mumsigt. det känns konstigt att inte ha min rosa mobil för den har ju gott sönder :( buhuh..

OJOJOJ

hade besöks rekord för nån dag sen.. 110 st ! ganska mycket för mig (a) annars ligger det runt 80 - 90 läsare per dag. men 110 är ganska mycket

HEJHEJ! ;)

nu är jag klar, ska ta bussen om 15 minuter till skolan då har jag träslöjd. myysigt va? ne men ska ner och äta något lite snabbt innan jag drar.

outfit:
gråa leggings - gina tricot
grön tunn kofta - gina tricot  
svart tuptopp - salt tror jag

hööörs sen! :*

CHIPS

jag älskar chips. världens bästa sak som uppfunnits ;) aja iallafall tänkte släcka lamporna nu stänga av tvn snart ochstänga av datan också. imorgon är det skola, gud så skönt visst? haha nee men ändå de e ebara 2 veckor kvar så jag tänker inte klaga längre faktiskt. hörs imrogn!


du är helt borta i mina ögon . du förstör bara för dig själv.

KOMMER SNART

ska ner och hämta nått gott att äta.. är jätte hungrig och jätte sugen på något gott!
kommer snart, :) :) :) :) :)


JAG ÄLSKAR LÅTEN ..




min vilja är stark..


HAR RREDAN FÅTT FRÅGAN FÖRUT !

Anonym om FÖRLÅT!!!!! :(:(:(:  vart köpte du din rosavinter jacka?:)

svar: jag har köpt den i täby centrum på en affär som heter boomerang men tror inte den aff'ren finns kvar längre. så nu vet ni och lägg det på minnet!

FÖRLÅT!!!!! :(:(:(

hihi, har inte uppdaterat på hela helgen, men ´bara för ja inte har gjort det så sluta inte läsa för jag kommer uppdatera som vanligt nu igen det lovar jag. i fredags var jag ute vid gården faktiskt med fia och dom där och elin h. sen var jag hemma runt tolv, igår sov ja hos mickis ;) var hemma runt ett. idag är det söndag börjar känna mig sjuk vill inte bli sjuk de e sommarlov snart.. bara 2 veckor kvar!

det är morsdag idag, är faktiskt hemma hos mami nu!! ;o vi ska grilla snart tänkte äta här :) vi hörs sen ikväll när jag kommer hem till pappa igen!


gammal bild från 2007 eller 2008 :P

JAG SKA TAGGA..

.. för nu ska jag sova, ganska tidigt va?! nä men annars kommer jag faktiskt inte upp imorgon bitti plus vi ska kolla film första lektionen imorgon på engelskan och vill inte missa den filmen för de är tydligen en jätte bra film minns inte alls vad den heter.. :P

men kommer säkert blogga under någon lektion imorgon annars så får jag väl ta och höra av mig efter skolan? ;)
godnatt och sov så gott!


kolla mina coola örhängen?! :D eller ja de är min syrras ;)

LITE SENT AV MIG HIHI ;$

måste börja med att idag så spelade ju emma brännboll med sin klass för dom var med i brännbolls cupen, & emma var bäst på spela brännboll ellerhur ? =)

förlåt Tara för jag inte har uppdaterat idag för ja vet att du brukar vilja att jag har det. Men iaf så var jag i skolan idag, jätte skönt att de e fredag imorgon! sen är det helg skööönt va?!

kollade nån brännbollstunering idag som alla från södervik var med och spelade mot vikskolan tror jag, säkert nån annan skola med. är inte riktigt på humör för att blogga idag, men har badat jaccuzzi eller vad heter de ens? hemma hos hanna ;) med stephie och hanna var med dom hela dagen och felicia ett tag också sen skulle hon hem.


min goda frukost!

klassrummet hehe

lite trött kanske

onödig bild ..

inga kommentarer tack

domsan

kärlek <3

våran mat vi åt, fast felicia... du måste laga maten längre nästagång potatisarna var lite isiga..

S & D <3

Mitt hjärta


PATETISKT

någon har spärrat mina dokument på mitt konto i skolan. &där har jag allt mitt arbete jag fååååår damp. JAG BEHÖVER MINA ARBETEN!

GODMORGON

nu är jag helt klar. ska tagga till bussen nu hörs sen! puss


SANNING



Varje sekund är våran framtid, dansa dig igenom livet och känn hur mycket enklare allt blir..


TAGGA TILL ...

... bara onsdag i know, men fredag snart right? ;)


ORD FRÅN HJÄRTAT

om jag säger att ja inte känner dig så gör jag inte det,
om jag säger att du har blivit annorlunda så har du de
om jag säger att inget är som förut så är de inte det
om jag säger att du var den bästa så var du det ..
om jag säger att dina ord sårade så ta åt dig för de gjorde dom
om jag tycker du är fin så har jag helt rätt.
om ja tycker du beter dig dåligt så är det sååå.
det finns så mycket jag tycker och säger till dig men för
dig är det bara luft,
men ännu bättre för mig så existerar du inte längre =)


LITE SENT !

Postat av: Hade inte du en hund som heter Lilo? Isåfall vad har hänt med den?

svar: Jo jag hade en hund som hette Lilo, eller hade jag har en hund som heter så. Men det är hemma hos mamma och där är ja inte, därför lägger ja inte ut bilder på Lilo som ja gör på choysan som bor hos min pappa

godnatt

ska sova godnatt

GODKVÄLL!

Drog ut ett tag tidigare idag, kom hem för ungeför 20 minuter sen. Först var jag hemma hos krille sen runt 20 i åtta tog jag bussen ner till centrum för att träffa Julia och Anders sen kom Anders kompisar dit.
men iaf nu e jag hemma ska snart sova! har sovmorgon imorgon men bara lite grann typ en halv timme eller nått haha :)


tänk att en hund kan betyda så mycket, någon man alltid kan lita på
& är äkta till 100 % för den går inte direkt runt och skvallrar? ;)
kärlek

TISDAG

Idag började jag halv nio sen var alla lektioner som vanligt! nu är jag jätte hungrig ska äta nu, tänkte bara göra ett litet snabbt inlägg sådära ni vet. hahahha juste jag kan rappa fett coolt va? och det låter "jätte bra" lovar.. men bara nästan :P tänkte dra ner och äta sen ut. hare braa pöösss



Postat av:
vart e du ifrån eller halft? eller bakgrund eller hur man säger xD sjukt fint utseende

svar: Jag är halv chilenare och halv colombian. tack så mycket

GODNATT!

ska sova nu, sen skola imorgon.. önska mig lycka till!
puss och kram sov så gott alla


hejsan hoppsan lillebror.

punkt slut. så är det bara! nej men lägg av, visste ni en sak? jag är bäst bäst bäst!! ;) nej men faktiskt.. såå sugeeeeeeer livet NOT.

idag kom pappa hem weiwei fett coolt? har inte träffat han sen.. hm, onsdags! jätte jätte länge sen:( kom hem för ett litet tag sen har varit ute hela kvällen med underbara flickor! skagå ner snart och hämta lite smått och gott som man kan äta ;) sen blire sova för imorgon ska jag upp kl sju.. för börjar halv nio min buss går 10 i :( jobbigt vA?


SKA TAGGA UTTTT

nu är de dags att rulla från datan, right? det är soligt ute kan inte sitta inne vid datan och nörda mig måste jju ha ett liv annars får jag dåligt samvete :( om ja ska hålla på så... neeee men hallå? jag e hungrig finns ingen mat min syster e jätte snäll hon hade varit och köpt godis så bjöd hon mig på en pytteliten biiit! hihi göööligt va?


wiihhhooo kändisar eller vadå?!

goddagens!

hejsan hoppsan har för en liten stund sen kommit hem från skolan åt lite direkt när ja kom hem, eller nej ja hälsa på min voovvve ! hon var så glad att ja kom hem hihi lilla busfia kan man kalla henne. skolan gick hur bra som helst idag och jag petra stephi övade idag också! vi blir så duktiga , fast vissa toner måste vi träna på dom går inte riktigt ihop med våra röster som vvi har eller iallafall inte min röst!

idag i skolan fick vi godaste maten! kyckling gryta typ som wook gryta med ris mummms!


choysan ♥

HUNGRIG SEN SOVA!

nu ska jag ner och ta en macka.. måste smyga så man inte väcker hela huset ne men mat e viktigt att äta och desutom är jag jätttte hungrig!! men nu tänkte ja stänga av datan, sen ska jag sova! godnatt


MIN MOBIL !! ÄLSKA

älskar min kamera på den rosa mobilen, fan vilken tur att jag fått tillbaks den nu eller ja iallafall för stunden fia kommer säkert vilja ha den imorgon igen.. ;) men ändå.. älskar den bara var så tvungen & sääga det?


SVAR PÅ TAL

Postat av: Var har du köpt navelpiercingen och hur mycket kostade den?

svar: köpte min piercing på glansen i centrum bredvid glitter & den kostade 149 kr.

hejdå¨

taggar nu , möter fialisa! pruttkorv.. skoja men hejdå! helena kommer hem från italien ikväll mysigt ;) och pappa kommer hem imorgon jag längtar!! efter båda såklart men puss och kram

mina fina nya saker!


















& en ny navel piercing! rosa såklart och med MIN bokstav


bläääkkkkk

har varit ute med elin k en liten stund idag träffa henne kanske en kvart ;) sen ringde mami och undra om ja vill med till centrum så ja åkte med henne dit myspys! fick med mig lite saker också oyyhes! kommer lägga in bilder om en liten stund på de jag fick med mig hem ;) skulle träffa zäjneb också så hon kom ner till centrum var med henne & hennes kompis ett tag snackade och sånt där. sen tog vi samma buss hem nu väntar ja på maaat! sen ska ja möööta fialisa! ska höra av mig till zäjneb också :)

åhhhhh

det oskar utteeeeeeeeeeee!! och spöregnar inte kul nånstans vad ska man då¨göra idag?! jag ska inte sitta hemma det hindrar inte mig nånstans tro mig nu ska ja fixa mig hejdå

stephies älskling som sjunger


jag blickar tillbaks

Det sista du gav mig var ett leende
Ett leende som betydde mer än allt
Jag har gråtit mig till sömns för många gånger nu
Men jag ångrar ändå ingenting
När jag såg dig  .. det kändes som mitt hjärta stanna
Du är så grovt fin , det finaste som finns
Du har precis allt jag vill ha , men vad begär du från mig ?
jag skulle göra precis vad som helst för dig .
Du är den jag drömmer om , den jag vill ha
I mina ögon är du helt perfekt
Vi sa kompisar , men det kan jag inte klara av
Jag har för starka känslor för det
Jag tänker inte ge upp , för det är bara du som kan få mig hel
Det är bara du som kan få mig att le på insidan
Du har lärt mig vad äkta kärlek är , för du är min kärlek!
Och oavsett vad du eller någon annan säger så ..
älskar jag dig.

IM IN LOVE


when I was with him I was thinking of you

så bra låt



jag är fett trött ska sova fast klockan bara e ett.. men ändå de har varit en jobbig helg men hur rolig som helst!
puss och kram sov så sött

allt bra

.. har varit på grönan idag med allihopa hade hur kul som helst faktiskt! jag och elin k åkte hem runt 10 kanske, resten var kvar tills de stängde. när vi kom till väsby träffade  vi elin h men ja skulle typ hem direkt så hann inte va med henne mycket alls! :/


världens bästa tjejer!

gröna lund



ha en rolig dag allihopa för de ska jag ha, nu taggar alla tjejer till grönan!!

snart klar

har duschat bytt om ska fixa till sminket nu har lösnaglar på som ja köpte igår med fialisa ;) och har precis fixat håret men om ja skyndar lite kanske ja hinner lägga in bild också :)

Du gör mig galen


den här hörde man om & om igen igår.. I MINA HÖGTALARE! ;)

Fredag !

lite bilder från igår! ME LIIKKE.





snyggt! jesper som inte hade nått annat för sig.. & vi glömde bort den så vi åkte med den hahaha  pinsamt ;)

GODMORGON

tjenare. hade alla en bra fredag? det hade jag med alla tjejer igår iallafall! var ju somsagt inne i stan med dom drog till rixfm och var där ett tag eller ja tills de slutade. Krille och calle kom dit också så vi var med dom lite grann och åkte hem med dom sen ;)

Ligger i sängen nu och lyssnar musik från datan, idag är de lördag elin kommer till mig runt 12 tror jag, sen ska vi möta varenda kotte i station som igår ;) för idag blir de grönan med alla! alla säger fyfan va tråkigt när dom undrar vad ja ska göra idag. men är man med dom underbaraste vännerna som man har så blir de inte tråkigt de gör livet lite roligare!


hemma nu !!

.. vilken kväll! tog tåget in efter sex med alla tjejer till stan var på rix fm gick hur bra som helst! och jafg hade hur kul som helst tro mig! ;) ska snart sova kommer inten orka blogga ikväll mer iallafall imorgon blir det grönan med alla underbara tjejer!!! puss & kra m


svar på tal

Ida om natt macka :): Din nya design e jätte fin, lite sommrig sådär ;)
svar: tack så mycket! <3

MIN NYA LÅT!!!


skolan

är i skolan jag jobbar på som bara den. ska på lunch om ungefär en kvart så de e najs ju.
ska tillgrimsta möta upp elin efter skolan. bye

natt macka :)

har ny design nu, vad tycker ni om den? bättre eller sämre än förra? jaja iallafall så är det skola imorgon somsagt så hade tänkt och lägga mig i sängen kolla tv lite grann sen soooova! åt 2 mackor för ca 10 minuter sen hur gott som helst med äpple juice till eller hur de nu stavas. Just nu ligger choysi i mitt rum och sover på mina kläder som ligger på golvet, ja när ja säger så där så vet ni att mitt rum e stökigt ;) måste städa innan helena kommer hem från italien hihi.  godnatt och sov så gott


Jag älskar er ! bästa tjejerna i världen

JAG ÄLSKAR FREEEDAGAR !!!!



såå skönt med helg!! freedag imorgon najs i know, move yooour hands uppp

♥ SOMMAR ♥


fråga & svar

Sonja om klar: Vad ska du ha på skolavslutningen?

Svar: vad jag ska ha på skolavslutningen? hm.. de vet jag faktiskt inte än ;S måste faktistk börja leta snart känns det som inte så länge kvar dit!! hade tänkt mig iallafall nån kort klänning men inte för kort lite lagom sådär med nån glad färg på eller blomm mönster ;) med svarta högklackat i think!

klar

har ätit för ett litet tag sen, ris med någon köttgryta hur gott som helst!
ska iallafall till grimbo om en pytte stund och träffa felicia mickis sofia och elin k ;)
hörs senare tror jag! ska blogga ikväll lite roligare måste bara tänka ut nått


min ppiercing har läkt! men lite sne är den faktiskt....... åhhhh vad arg ja blir för det! ;O

20 maj 2010

hellu, gud så varmt det är ute idag ellerhur? man bara svettas ihjäl typ, ne men mysigt är det faktiskt med soligt ute då är man ute mer med kompisar och bara tar de lugnt lyssnar musik snackar tjejsnack om livet och sånt där visst? ;)

Idag i skolan hade jag mitt FÖRSTA RIKTIGA vattenkrig med killarna från 9a fast dom fick inget på sig nästan bara jag & petra som fick mest.. JOBBIGT ATT VARA BLÖÖÖÖT VISST! runt 2 tiden kom gabbi till skolan med felicia och mickis. Sen var de jag amanda felicia gabbi mickis sofia och elin k som satt vid södervik efter skolan tog det lugnt. där var också nathalite och haddy pluggade gjorde dom, duktiga tjejer!

Nu väntar jag på maten är huuur hungrig som helst matmatmat det bästa som fiiinnnns visst?! fick lite bilder med mig från idag ska nog ta och lägga in dom, men inte alla bara dom som är profisionellt fottade av mooi !! ;) 

 
jag & fialisa åkte hem till henne på lunchen. hennes goda omelett!!!

steeker på hennes studsmatta you know

fina armband va? fick dom av Taha ;)

meee

den bjuder jag på! får sommarkänsla av bilden

buhuhu :(

tyvärr! de funkade inte fett tråkigt visst? men kolla min fb en film på när oskar sjunger och spelar gitarr han e asgrymm jag lovar lyssnar på det hela tiden han e duktig på gitarr ja lovar! aja, ska sova nu skola imorgon..

puuuss & kram skumbanan

tjaaaaaaba

ska försöka ladda upp videon från idag ska se om ja lyckas bra med den hehhe ;) skriver snart ! ska sova snart också..

imorgon åker papi till italien med helena lycko dom!


läskig tjej va!

ska laga mat nuuuuuuuuuuuuu

om det finns något i think... puuuuuuuuuusss för vet inte vad ja ska göra när ja ätit!! inte datan iallafall säkert ut eller nått ;)


den blev upp & ner men snygg iallafall :P

heeeeeeeeeeejheeeeeeeej...........

ÄR VRÅL HUNGRIG! - ska faktiskt snart äta.. fast vad jag ska äta vet jag inte, för maten kommer aldrig bli klar de tar 102383 år så tänkte göra något eget eftersom jag är så duktig på sånt där kanske borde bli kock när ja blir stor mitt nya framtids jobb? haha ganska stressigt men kul ju! kan driva en egen restaurang då måste alla komma och äta hos mig visst? ;) ska försöka ladda upp en video på bloggen också från idag när oskar sjunger.. :P det låter faktiskt bra för han spelar gitarr också och det är han grym på jag lovar!



JUSTE! var hos skolsyster idag, jag är nästan 160 lång! har snart vuxit klart också sa hon & ja som ville bli lång buhuhuhu :(

svar på kommentar ;p

tara om godnatt!: jätte fin bild! :O<3

tack gumman! ♥

godnatt!

nu ska jag sova.. hörs imorgon puss


mina nya saker!


rosa halsband från new yorker, 45 kr. förälskad i det

2 svarta hårband från H&M, 10 kr st. 
 
armband & hårspännen med blommor på, Gina Tricot 20 kr st.

Hiss eller Diss? =)


D o m e n i q u e

har varit ute, och varit i centrum faktistk juste måste lägga in bild på lite små saker ja köpte idag för presentkort jag hade kvar sen julafton! dom kommer snart jag looooovar

weeeeeiii

ska byta om nu , sen gå till grimbo möta kicki och danni ;) sen vet jag inte vad vi gör.. bloggar inte på ett tag iaf och vet inte riktigt när jag kommer hem men bloggar så fort ja är hemma ! puss


vilken snygging... visst? :)


hoppas du har det bra ..


.. för det har iallafall jag!


PEACE


im going down now..

18 maj 2010

hej alla bloggläsare! Idag var jag i skolan, jobbat och sånt som man ska göra. Åkte hem direkt efter skolan nu gör jag inget speciellt det är varmt ute iallafall finns inte så mycket och göra heller :S hittar väl på något snart.. När jag kom hem åt jag iallafall nu är jag mätt & belåten! :)

klockan bara tickar iväg just nu

ska faktiskt sova nu, & imorgon är det skola då ska man upp tidigt ohhyes! det längtar vi efter -.- Vi hörs imorgon, men när imorgon vet jag faktiskt inte.. kanske efter skolan om ja kommer hem då annars runt middagen Ir något sådant :)


helloooo

NU ÄR JAG HEMMA!! har varit med katja & elin hela dagen lite småmysigt sådära. Vad vi har gjort? hm.. låt mig tänka en sekund bara vi har spelat fotboll i södervik nästan hela dagen faktiskt tänk att vi har spelat fotboll? ganska fantastisk va? men kul hade vi. Senare på kvällen kom amanda hanna och petra till södervik så satt vi med dom ett tag, och mange mardin några till kom också. sen precis när ja skulle dra kom sofia och felicia:( buhuhu att ja inte hann vara med dom.

Imorgon är det skola, "yeeeess vad jag längtar .. " nej kanske inte men ändå ganska skönt kan ju inte bara vara ute hela dagarna och inte göra någon nytta alls? Eller vad tycker ni?


Jag älskar dig ♥

buhuhuhu :(

är hungrig igen!! ska ta bussen om 10 minuter, men ja hinner äta!! så hejdå :)


outfit

Svarta stumpbyxor med ränder på
Aprikos färgat linne & ett vitt linne 
Svart kofta 
Peace halsband 
Osminkad! (bara mascara)

..




länge sen

vaknade runt halv elva kanske, tog en snabb dusch sen kom fialisa så drog vi till grimsta en liten stund och hälsa på alla girlsen sen ´drog jag hem orkar inte vara där vad ska jag göra där? gillar inte den skolan speciellt mycket. Nu är jag hemma iallfall väntar på att katja ska bli klar sen ska jag träffa henne! Men nu ska jag fixa mig lite grann, hörs sen puss

ps. juste måste lägga in nya bilder på fb tog bort alla album igår men ska göra om allt ;)

somnar snart på riktigt

håller på somna i datastolen med datan i knät nu ska ja sova ! hejpa godnatt

imorgon är det inte skola jippi

jag har studiedag imorgon skönt va?!
jag älskar att vara ledig iallafall så
älskar jag sovmorgonen det är det
bästa med allt. sen resten spelar nte
mig någon roll hihi. buuuuusigt visst!

!!!!!!!!!!!!!!

man måste faktiskt INTE alltid vara glad! så är de bara :)


KING COOL

im so cool for you, and you know that!! ohhyes ohhyess........ visst är min engelska bäst?! lika bäst som mig i know you want me

just smile ..

.. men nej man kan inte alltid le och se glad ut som alla tror att man ska vara! ibland blir man irriterad och arg sur besviken allt de där. Att du lägger dig i bevisar inte något bra alls? du förstör bara för mig. du är inte samma person och skulle aldrig vilja ha nått med dig & göra igen. jag saknade dig när du var den jag kände. men inte längre du har visat att du är en stor fet bluff.. en idiot, exakt samma saker som du säkert tycker om mig men gud såå bra då är vi två?! :D

dance all the time

hejsvejs, sitter hemma i mitt rum nu, har varit på dans hade sån där uppvisning vår show heter det! det gick suveränt bra de var lite pirrigt i början men sen gick de bra. fick blommor efter också, ska duscha av mig sminnket ja har i ansiktet och fixa till håret för just nu ser ja ut som ett spööke!


visst är ja vacker!

godnatt!

klockan är snart halv två, elin har redan somnat för länge sen och ja e hur trött som helst måste sova nu har dans grej imorgon.. önska mig lycka till om ja kommer ihåg dansen nu då för de var ett tag sen :D puss & kram

löööööööööööööördag kväll!

elin ska sova hos mig, men idag ska vi ut iallafall träffa folk som vanligt, delvis ska vi träffa felicia också! myspys va? har lite bilder och bjuda på också eftersom jag och elin är nolifers när vi väntar på bussen så tycker vi att ni andra kan få dela det med oss.. gulligt va!





ääälskar dig !!

utgång

Nu är jag klar, har bytt om och sminkat mig, borstat igenom håret. det blev helt okej faktiskt ;) ska ut nu och möta elin, vi hörs sen!




hejsvejs

Idag är det lördag, ska vara med elin k idag det är det ja vet just nu iallafall. men vad vi ska göra? det har jag ingenaning om! Vi lär nog hitta på något i think.. ligger i sängen just nu med min blåa mjukis dress mysigt va?! men tror jag ska byta om snart, men vet inte riktigt vad jag ska ha på mig det är varmt ute idag! typ strumpbyxor med nån tunika och en kofta kanske? i dont know..


godmorgon!

upptagen

.. ligger i sängen och snackar i telefon med elin karlsson som inte har kommit hem än :P men hon är på bussen, så måste se till så hon kommer hem, ja e så göllig av mig!! älskar dig elin.. puss och kram, ska sova efter ja har snackat med henne

min navel.. :(

nu ska jag gå ner och hämta alsolsprit eller vad det heter, till min navel.. det har blivit en stor kula på sidan av piercingen.. måste tvätta den hela tiden nu känns de som annars kommer de bli värre och ja vill verkligen inte ta bort den.. :(


hoppas  man ser lite iaf.. bästa bilden ja kunde ta! den är sne och tjockt svullen!

hooola

vad har alla gjort en fredag kväll som den här? själv var jag med felicia och några guys eller hur de nu stavas?
Nu är jag hemma iallafall ganska skönt det då. Sitter i sängen med cola glas och en stor chips skål tänkte springa ner nu också och hämta en isglass fett gott!! men de gör jag när ja e klar med det jag redan har framför mig ;)

imorgon är det lördag känns som en tråkig dag imorgon så har inte så mycket förväntningar för mig precis.. nån som förstår vad ja menar? :P

hejpa!

nu ska jag dra ner till gästerna eftersom min syster fyller år idag ska ge min present från mig till henne också! Ha en bra kväll allesammans kommer nog blogga inatt när ja kommit hem, för ska tagga ut sen efter maten! puussss

jag kollar tillbaks..

.. från alla mina gammla inlägg det är därför jag bombar med inlägg nu.. för vissa gammla saker få hamna på bloggen igen :)

Det sista du gav mig var ett leende
Ett leende som betydde mer än allt
Jag har gråtit mig till sömns för många gånger nu
Men jag ångrar ändå ingenting
När jag såg dig  .. det kändes som mitt hjärta stanna
Du är så grovt fin , det finaste som finns
Du har precis allt jag vill ha , men vad begär du från mig ?
jag skulle göra precis vad som helst för dig .
Du är den jag drömmer om , den jag vill ha
I mina ögon är du helt perfekt
Vi sa kompisar , men det kan jag inte klara av
Jag har för starka känslor för det
Jag tänker inte ge upp , för det är bara du som kan få mig hel
Det är bara du som kan få mig att le på insidan
Du har lärt mig vad äkta kärlek är , för du är min kärlek!
Och oavsett vad du eller någon annan säger så ..
älskar jag dig.

för mig


hittar så mkt saker just nu vill bara bomba min blogg!

kärleken du gav till mig den föddes inifrån,
fast allt jag trodde var mitt var bara ett lån.
du ramla ner från himlen som en lifsflygande ängel
du sa att jag var värdefull o blev min största hjälte.
men tiden försvann i alla dessa dar.
som det ser ut nu så har jag ingenting kvar.
allting som vi gjorde o minnen som vi delar ,
var det aldrig äkta ? jag fattar inte vad du menar
allt som var så bra , jag levde i en dröm
om jag ska leva utan dig blir jag som el utan ström.
var der verkligen på låtsas, var ingenting sant ?
du har delat på mitt hjärta o nu står det på kant.
vad ska man göra när man alltid blir den dumma,
den som alla vill bli av med o som alla vill glömma
jag levde i en tanke kan det varit du o jag ?
jag vill att du ska återvända, jag hoppas varje dag

vi , vi var på låtsas . jag som trodde vi var speciellt för dig
vi , vi var på låtsas . du som var mitt allt , du var aldrig äkta

att leva utan dig bara tanken får mig stanna.
jag älskar dig för alltid men nu har mitt hjärta stannat.
det kan aldrig mera slå för nån annan än dig .
du måste komma ihåg , du är den enda för mig.
du tror nog att jag ljuger eller bara spelar med.
men du är den enda killen jag vill vara med ,
jag skulle göra vad som helst för att få gå där brevid dig
o höra dedär orden att du älskar mig igen.
men om du inte vill och om känslorna är borta så
kan jag inget göra för att smärtorna stoppa.
det är du o jag i drömmen fan det är så det ska va
du o jag i verkligheten, varför lever annars jag
jag som trodde på oss. du o jag det var min dröm
som jag kämpade för men som du för längesen har glömt
allt som jag gav upp för bara din skull
nu ger jag fan upp dehär om allting bara var en dröm

vi , vi var på låtsas . jag som trodde vi var speciellt för dig
vi , vi var bara på låtsas . du som var mitt allt , du var aldrig äkta


please..

Dont talk to me
Like im stupid..




jag är ingen jävla docka. jag är levande. jag har känslor.
jag kan bli sårad. jag är lätt lurad & de tar du nytta av och sårar mig.
du leker med mig som om jag vore en docka. du rorar dig med att se mig ledsen
du vill se mig gråta. men fan ta dig. jag hatar dig för den du har blivit,
men älskar dig för den du en gång var..

シシ シ シ シ シシ




Fredag & det gillar vi!


Fredag kväll ohhyese me like! älska fredagar nästan lika mycket som lördagar!
ser framimot kvällens fredag.. puss & kram


im home

var med mamma i centrum ett litet tag sen vart jag hungrig så pappa hämtade mig så ja kunde äta hemma. Jag fick med mig ett par gråa strumpbyxor hem som var med sträck på .. kan lägga in bild sen! ;)

har bråttom men hejdå!!


face look

kläderna

smile

shopping

Ska ta en snabb dusch nu, sminka mig lite grann och föna håret.. sen ska ja vänta på att min mami ringer och vi ska åka till centrum och bye strumpbyxor till mig eller leggings nått av det iallafall, gråa och svarta ska jag ha! :)
När ja lika gärna är där kan man ju kolla bikini också har liksom ingen..

får se vad klockan blir när ja är klar med allt de där, ifall de blir en bild för dagens outfit tror ja hinner me det. puss

fruuukost nu sen duschen

tänkte gå ner och äta nu och hälsa på min syster också.. sen ska jag väl fixa mig har inte direkt bråttom så jag kan ta all tid i världen på mig ganska skönt faktiskt!!

jag lovar att uppdatera om en stund igen KYSS

Grattis!

Idag fyller min syster Alexandra år, Grattis på 9 års dagen Jag Älskar Dig !


dancing in the dark




love



klockan är snart halv tre, jag börjar bli trött! på riktigt :) så jag tänkte sleeeepa just nu, och är hungrig och törstig också men dricker och äter imorgon ist ... yeeesbox. imorgon är det fredag och jag vet inte riktigt vad jag ska göra då! hare bra hörs imorgon puss & kram


H O R T E N S I A




onsdag

haha... i onsdags när vi hade friluftsdag gick det bra för mig iaf och vi hade sumobråttning hahha roligt var det iaf..


snyggt!

i dont know

det gör inte ont när det är kärlek det gör ont när det inte är kärlek
och du och jag hade inte kärlek.



godkväll väsby

kom hem till väsby runt 5 ungefär, åkte till donken direkt med elin och åt lite grann och ronnie åkte hem. jag och elin mötte upp elin k och amanda där också sen drog vi hem till amanda elin k och hon skulle äta där, sen drog vi till södervik och träffade alla girlsen fick träffa min fiiiaaalisa !! har inte träffat henne sen måndags jätte länge sen ju!! sen drog ja och fialisa hemm till krille dom andra skulle till runby och göra nått?

Blev hämtad halv tolv, kom hem för 20 minuter sen det första ja gjorde var att äta maaat!! älska mat de bästa som finns visst :)


godmorgon!

vaknade för ungefär en timme sen, nu sitter ja elin & ronnie i vardagsrummet och kollar på tv. det blir ett snabbt inlägg nu också kommer säkert inte uppdatera så jätte mycket den här helgen och kanske inte världens roligaste inlägg men lite grann då och då kan ja försäka med ;) klockan fyra drar vi tillbaks till väsby alla tre. vi ses då

nu ska elin ha datan, puss och kram

åkersberga

nu är jag i åkersberga hemma hos elin kom hit för ett tag sen. Ska sova här inatt också, men nu tänkte ja inte sitta vid datan mer. Skriver senare eller imorgon puss (onödigt inlägg)
jag älskar dig

svar på tal

nån frågade varför ja klippte så kort

jo kanske för ibland så vill man det? när ni ser att ja har kort hår behöver väl ingen fråga varför? då vet man ju att man vill? :S dum fråga

...

Mamma förlåt för jag har fått dig att gråta jag hoppas nu att du mig kan förlåta och när jag har problem så finns du alltid där du hjälper mig alltid när jag är i besvär och det är nått jag måste tacka dig för. Jag kommer ihåg när jag var liten och ramla då fick du mina tårar att stanna och så är det än idag när jag är ledsen gör du mig glad mamma förlåt för ja ej brukade lida. Mamma förlåt för jag har varit till besvär men mamma jag ska bättra mig jag lovar jag svär förlåt för alla gånger när jag har svikit och alla gånger jag åt dig har skrikit.

d

vad finns de att skriva, jag älskar min blogg folk tycker den är bra ja har många läsare men vad är de som är så roligt att läsa egentligen när de står samma saker i nästan allas bloggar.. om ja kollar tillbaks till tidigare från januari februari skrev ja mer roligare tycker jag? la in bilder och sånt när man spelade wii..  de var bra tider det..

känns som att något fattas för mig, men inget ja kan komma på faktikst känns lite små konstigt

bläääähhh

har varit ute idag, med elin hanna och petra, och träffade matte och putte ett tag ;) nu är ja iaf hemma. imorgon ska vi ha friluftdag igen guuud vad man längtar när man redan är slut i kroppen och säkert kommer vakna med träningsvärk imorgon kul va?


haha... oskar som friar till krille tjusigt!

klockan e fyra helt slut!

tjaba! idag hade vi milen, det gick hur bra som helst men mina ben dog efter! orkade inte resa mig efter ja satt mig ner, var helt död i hela kroppen tänkt att ja orkade! det kändes som att rundan vi gick aldrig skulle ta slut men som tur är så gjorde den det ;) min lärare billy blev jätte glad när ja hade gått mer än halva när ja kom till vatten stationen, han vart förvånad och sa "domenique vad ja blir glad att du orkade gå ända hit, ge mig en kra nu" så fick han de :) den bästa läraren som finns! men tråkigt att han slutar när vi får sommar lov :/

Nu är jag hemma hos mig med elin karlsson, vi ska om 10 minuter ta bussen hem till hanna där hon sitter med petra och chillar lite ni vet;) men vi hörs sen, ville bara göra ett snabbt litet inlägg! imorgon blir de åkersberga!


åhh vilken fin bild visst? det gäller att bjuda på sig själv ibland..


ska sova nu !!

imorgno ska ja gå milen, dags att sova då så man orkar... godnatt!


jag älskar dig !! föralltid . <3 vi ses på onsdag saknar dig

tjoho


vinden viskar ditt namn

Tiden läker alla såren, hur lång tid det än tar så är det så. Vad det än handlar om så är de så.
Ibland suger livet men någongång blir det bättre. Tårar rinner men inget man kan hjälpa bara
låta det hända. Inget farligt med det, vinden viskar att kärleken försvinner. yeah så kan de vara
bara att gå vidare, släpp det gamla och gå vidare! efter ett tag är allt borta. Tro mig allt blir bättre
än du någonsin haft det. Så att du nästan ångrar allt, för det är så mycket man missar. Ta vara på
livet och hitta rätt kille och rätt vänner.. då blir allt så mycket lättare ♥


man tackar! :)

Många som tycker min nya frisyr passar mig, tack så mycket! trivs i den men ibland saknar jag mitt långa hår man kan knappt ha toffs med de korta håret jag har.. :( aja de lär väl växa ut snart! ;)

Idag var de skola som vanligt helt enkelt. övade med petra sista lektionen och en liten stund från No:n också vi har många saker vi behöver lära oss i de vi gör. Men de blir nog bättre snart.

Imorgon är det milen, gud så mysigt :P Ska vara där 20 i tio, tar bussen 5 i nio ska möta upp fredrik i min klass eller han ska hoppa på bussen sen ska vi byta buss till runby, om vi ens hittar dit? :P hehe.. kommer inte springa imorgon iaf det får bli promenad med alla girlsen och killarna som inte ska springa men de lär nog funka bra och just nu sitter fredrik och peppar mig att ja ska skriva i min blogg.... hehe


godnatt

dags att sova skola imorgon, är trött och måste komma upp imorgon också:P gooodnaaaaaaaatt

S A L O M O N

1. Socker beroende..
2. Lätt att hata svårt att älska
3. Jag har blivit den gamla domenique, älskar de!
4. Mina betyg går uppåt mer och mer
5. Har dansat sen jag var 3 - 4 år
6. Jag bråkar aldrig med min familj
7. Älskar att sova med kläder! det bästa som finns!


snacka

imorgon är det skola.. fast de är bara en dag skola för mig den här veckan! sen på tisdag har vi runby milen.. hoppas de går bra iaf :P sen på onsdag har vi idrottsdag i vilunda. kuuul va?! sen har vi helg ända till måndag nästa vecka så skönt alltså. funderar på att kanske åka till åkersberga på onsdag till torsdag hem till elin h. det skulle behövas! att få vara med henne lite grann.. vad har alla gjort i helgen då? haft lika roligt som mig? ;)


.


du & jag igenom allt! älskar dig hjärtat


♥ ♥


bröllops paret

på väg till göteborg

innan vi skulle till kyrkan

bästa!! ♥

så såg man ut då ;)

ohyes



älskar er!!

domme pomme is back

hej bloggen! yes nu e jag hemma igen eller kom hem runt 5 tiden men åkte iväg och åt BK med min söta farbror de var hur gott som helst! inte ätit de på länge. sen fick ja skjuts till fialisa sen drog vi ut och träffa alla andra, men sen åkte ja och elin k hem till henne och kollade på tv lite små mysigt sådära. fick en fråga i min blogg..

Anonym om hello: hejsan hejsan.
undrade vart du har köpt din rosa tjocka vinter jacka.inte den rosa kappan utan vinter jacka..skulle vara jätte gulligt om du sa.hihi älskar din fina blogg

Svar: Jag köpte den för lite mer än ett år sen, i täby centrum på bomerang affären eftersom de e en bomerang jacka ;) tack så mkt till dig som tycker om min blogg vem det nu är :)

hello

är i göteborg nu, kom fram runt halv tolv. Nu sitter vi och väntar på att åka in till kyrkan är helt färdig fixad. har mina svarta nya högklackar på mig, min nya klänning guldarmband silverörhängen utsläppt hår, och vanlig sminkning. Ska ha min rosa kappa också känner mig lite stressad så det blir ett kortfattat inlägg som man knappt kommer förstå? jaja, jag kommer säkert blogga från festen ikväll eller ja om ja får låna pappas telefon till det annars får det va! :) pööösss


happy face

lyssna...


suuuuuuuufia

.. gulligt älskling! jag lånar "min" mobil i helgen så ja får bra bilder imorgon kväll, ska ju på bröllop i göteborg drar klockan sex på morgonen... kul!! men kommer hem på söndag igen =) Tänkte sova nu, kommer inte ha tillgång till data i göteborg, men det är bara över en dag men ändå tror ni jag klarar en hel dag från att inte blogga? nee skulle inte tro de va.. jag måste låna pappas mobil och blogga! ;) men ha så kul i helgen, vääääääsby vi ses på söndag



snyggt!

i love you



Vad som än händer, har du alltid din plats i mitt hjärta. Du betyder allt för mig.
Jag är säkert dålig på att visa det men jag försöker så mycket jag kan ja lovar
Du är min bästavän även om vi inte är vänner längre eller vad som helst så kmr
jag aldrig glömma dig, men nu ska det inte vara så ellerhur? det ska vara vi
två föralltid. Utan dig är jag svag jag orkar ingenting. JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET
min bästavän..


home sweet home

.. Nu är jag hemma hos mig med fiaaaaaaaaalisa, barnvakter gud så duktiga vi är på en fredagkväll!
vet ni vad? det var solnedgång idag för ett tag sen, då ska ju självklart ja och sofia utnyttja den situationen
genom att kramas framför himlen och pussas lite sådära smått ;) myyyyyysigt va? och vi var hos
sofia k en snabbis utanför henne och sa hej till alla som va där inkl. krille & oskar ;) nu ska ja vara social
mot sofia hon ser ut att somna snart... hejpa.


Jag och Nathalie ♥

ohhhhyees


its all about love

Lyssna och förstå.


tagit ut pengar med pappsen

.. nu e jag hemma, och ska ringa fia om 6 minuter, hon sa ring mig halv... måste vara exakt då visst?! nu ska ja byta om heeeeeeeeeeeejdå

förrgår med fia lisa ♥









lööööööööööööve you!!

hej bloggen

idag var jag i skolan det gick jätte bra! sista lektionen övade jag petra och stephi på en sak.. hemligt! Nu är jag hemma, ska ringa fialisa snart. & kanske möta upp henne får se vad som händer! =)


en bild från igår sofia och nathalie utanför mig och... äter? ;)

-.-

Anonym om varför deppa över en kille när det finns tusentals flera?: jag saknar dig jätte mycket för alla minnen vi haft har varit otroliga ta mig tillbaka en sista gång .. jag älskar dig min vän

jaha okej.. det hade ju varit lite bättre om man skrivit ut namn också så man vet vem de är , så kanske man kan svara samma sak tillbaks? :S

aja, nu ska ja sova mår inte så bra börjaar bli sjuk igen. godnatt

en gammal låt ja hittade nyss!


hanna montana


pink


haha


nu e dom här

nu ska vi plugga lite, nathalie e med mig i köket, och sofia hämtar hennes böcker i moppen hihi. NU SKA VI PLUGGA RUMPAN AV OSS!!! hejdå

I can see it in your eyes



why we said goodbye?

Hortensia

.. kom hem för en kvart en ungefär, ska plugga lite grann sitter bara och väntar på Nathalie och Sofia, dom ska också plugga men dom e ganska så sega.. tänkte göra vitlöksbröd nu iaf också för är så hungrig!


det godaste som finns!

nu ska ja gå

.. men kommer tillbaks, sen? ;) ha en bra skoldag allihopa för de har jag, eller åtminstone försöker :P

in schooool



hejsan hoppsan, Nu är jag i skolan har No lektion, billy va snäll och lät mig sitta vid datan! (billy våran lärare)
Idag slutar jag tre, och just nu är ja jätte hungrig efter den här lektionen har jag lunchrast myspys, det är
pasta sallad till lucnh har redan ätit lite grann men de fick gå snabbt, men ska äta mer snart! har lunch om ungefär 20 minuter. najs suprise

Godnatt! sovgott, godmorgon

Nu är det kväll, tänkte faktiskt ta och sova nu, eller iaf lägga mig i sängen och kolla tv ett tag mysigt ju!
imorgon är det skola "jippi" aja, börjar halv nio immorgon slutar tre i think. hörs väll då eller imorgon kväll i dont now. hejpa


varför deppa över en kille när det finns tusentals flera?

HEJJJJ JA E JÄTTE GLAD? jag vet inte riktigt varför men har mina ryckningar ibland ;)


älska älska älska livet !

kallt

.. iskallt ute, eller kanske inte så jätte men de är kallt! man vet ju inte vad man ska ha för jacka, tar man en tunn blir det kallt tar man en tjock blir det varmt tar man mitt i mellan blir det både och :( gud så jobbigt och välja visst? håller ni inte med mig, ne okej tyck så då.


sanningen kommer alltid fram

SPRINGA!

nu måste ja dra till bussen hejpa hörs sen!

morning!

sitter med alla kläder på, ska föna håret sen sminka mig och sånt ;) har inte tid att sitta här just nu! får se om ja hinner blogga innnan ja går till bussen <3

säng dags

just nu fixar jag photoshop till min data najsigt, har aldrig behövt de innan men kan vara kul och lära sig hur man använder det eller vad tror ni? ;) ska sova nu! iaf skola imorgon tror ja ska göra flätor i mitt hår imorgon :) vi får se hur det blir. godnatt sov så gott



love you more than everything


today

älskar mitt hem! så lagom stort och mysigt =) hihi... ikväll var jag med julia & anders. myspys vi tog det lugnt och så, när ja skulle hem följde dom med mig till bussen det var snällt av dom. Nu är jag hemma och kollar på mitt favorit program cougartown, jag missade uggly betty jag glömde bort att det var idag !! :( jahapp, imorgon är de onsdag det betyder att vi har sovmorgon & då börjar jag 10 över nio! skööööönt


this is me

Jag har redan ätit middag, åt jätte tidigt idag tycker jag typ kvart över fem!  
just nu sitter jag och lyssnar på depp musik, ingenaning om varför men
det känns ganska skönt, bara sitta vid datan och tänka medans man skriver
ner allt man vill. Finns så mycket man vill berätta men som man hellre är
tyst om istället för att alla ska gå runt och prata hela tiden. Det är liksom V
vi bor i.. man har lärt sig hur det är här, vet en något vet alla i väsby om det.



du är helt borta för mig. Utsuddat föralltid


min mobil = laddas

Jag har redan ätit middag, åt jätte tidigt idag tycker jag typ kvart över fem!  
just nu sitter jag och lyssnar på depp musik, ingenaning om varför men
det känns ganska skönt, bara sitta vid datan och tänka medans man skriver
ner allt man vill. Finns så mycket man vill berätta men som man hellre är
tyst om istället för att alla ska gå runt och prata hela tiden. Det är liksom V
vi bor i.. man har lärt sig hur det är här, vet en något vet alla i väsby om det.



du är helt borta för mig. Utsuddat föralltid


.. från mig till er

Ni är underbara! Jag älskar er så mycket världens sötaste lillasystrar!


Rebecca Salomon

Alexandra Salomon


jo kanske





visst har ja städat fint?! :D hhihi

MEN NEJ!!

jag skrev värsta inlägget med bilderoch allt !!! sen när ja skulle trycka på spara&publicera så raderades allt ist!
NU ÄR JAG ARG PÅ RIKTIGT!
jag som var jätte glad för ja hade städat mitt rum liksom.


känslan är obeskrivlig..



.. ibland känner man sig svag. Man känner att man inte alltid räcker till för folk, helt enkelt så känner man sig misslyckad! den tiden har jag haft. Nu känner jag mig lycklig jag älskar mitt liv för ja har världens bästavänner.



Jag älskar min pappa mest av allt!!!
hela min familj, är det bästa jag har


d





..


danska.... (?)

haah krille tyckte ja skulle lyssna på den här låten, den är på danska.. vad tycker ni? ;p


bara min!!

den ända låten jag sjunger i skolan typ? den är grym!


godkväll kanske

tjuuuubulululu bloggen! idag är de måndag en bra dag i början av en ny vecka. Har varit i skolan, sen var jag med fia hela dagen! har hittat lite bilder som e gammla, underbara minnen!


haha... fråga inte varför ja såg ut sådär ;)

vad annorlunda man såg ut då

hemma hos elin k, jag testade antons kläder.. hihi (:

its time to sova nu!

Godnatt väsby, stockholm, sverige, världen! Imorgon är det skola nu ska ja sova sova sova och hoppas jag är jätte pigg och glad imorgon vissT? fast ja är inte ens trött nu men iaf så måste ja klockan e redan snart tolv :(:(


en bild jag ritade i 8an förra terminen

En bild jag själv har ritat hemma för ett kanske 5 månader sen? ;) 
 
något jag ritade förra terminen, har inte kalkerat av men har kollat på en sak ja skulle rita av:P

min favorit bild! från förra terminen också

haha... man skulle göra en overkligbild och såhär blev min! fick G på den! :P

Bild är mitt bästa ämne i skolan eller ett av dom, har faktiskt VG+ i det! godnatt

Hittade ett brev jag skrev förra året.

Kärlek!

Om jag ska vara ärlig har jag faktiskt ingenting att klaga på i mitt liv. Jag har en familj som älskar mig, jag har vänner som ställer upp för mig och jag har världens underbaraste pojkvän som alltid finns kvar hos mig i alla lägen.

Om jag inte hade haft dig pappa då hade jag inte orkat någonting. Jag hade varit svag i dom flesta lägena. Jag hade inte kännt mig säker i den personen jag är. Du märker på mig när jag gör ett fejksmile. Du förstår mig alltid. Du finns i alla lägen för mig. När jag gråter på mitt rum med stängd dörr känner du på dig att något är fel. Du tröstar mig och säger att jag alltid kan komma till dig om det är nånting, allt på grund av att du älskar mig.

Jag har många goda vänner men dock ingen så bra vän som dig Elin. du är alltid glad tänker mest positivt på saker och ting. Du är den som fått mig bli en bättre person. Jag gör verkligen allt för dig det vet du kanske väl redan om. Du ska veta att det bara är att säga till om det är något. Då ställer jag upp för dig precis som du gör för mig. Även om det är jag som gjort något fel så skyddar du mig. Du är min bästavän älskling, och kommer alltid att vara!

Hm... min pojkvän vad ska man säga om han ;) vi har varit tillsammans i ungefär 1 månad och 2 vecko. Underbart jag vet! Du märker när något är fel. Jag kan neka till det hur mycket som helst men ändå vet du att det är något. Jag vet att jag kan lita på dig älskling. 2 veckor i turkiet ifrån dig känns som en evighet. Jag kan vara ganska nojig av mig ibland det vet du. Jag kan vara ganska muppig av mig ibland men jag är din mupp. haha det som är det viktigaste. Du är en av dom mest betydelsefulla människan i mitt liv. Jag blir lätt sur men menar inget illa. Kanske inte är så bra på att visa hur mycket du egentligen betyder för mig men jag försöker så mycket jag kan. Du är mitt allt, mitt liv, min sunshine du är helt enkelt världens underbaraste pojkvän & jag älskar dig mest baby!! J' Du är det finaste jag har.


hej!

kom hem för 10 minuter sen , var vid södervik de var mysigt men hur kallt som helst! när pato hämtade mig åkte vi och köpte godis och cola smaskigt visst? :) har druckit ett glas men funderar på att hämta lite till cola älskar det! Just nu är jag helt inne i min egna fb värld helt otroligt men sant!


s-vik blev det

ska till södervik ist och träffa hanna och petra dags att göra sig i ordning! jag lovar att blogga roligare när ja kommer hem :)

:)

har duschat klart nu ska ner och äta sen föna håret, sen kolla vad elin eller sofia gör. eller sofia e med felicia men måste höra vad dom gör för något och elin vet ja faktiskt inte vad hon gör. hörs sen !

visste ni att nästan alla mina stumpbyxor e trasiga eller det är hål i dom inte kul inte kul! måste köpa nya :/

home <3

är hemma nu, ska äta duscha sen ut igen i think hihi :) ska va med fiiiiaaalisa ;) nu har ja faktiskt inte tid att sitta vid datan, bloggar snart puss



tackför min nya design jätte fin fia! :) <3

sufiaplace

en tillfällig design, inte nogrann gjord men det kommer en ny snart :) puss / sufiaplace

god morgon eller något liknande

är hemma hos fialisa, vi vaknade runt tolv och åt frukost direkt, baguetter i ugnen med skagen röra på hur gott som helst åt tre st. nu sitter vi på hennes altan och solar myspys ;) vet inte riktigt vad vi ska göra idag men nånting blir det väl nu ska vi sola vidare hörs sen!


älskar dig! :)

trött hhejdå

suuufia och ja e jätte osociala mot varann vi sitter vid varsinn data aja nu vill ja nte va här längre ska sova!!! puss '& kram vi ses påstan

3 till 8

är hemma hos sofia nu, är jätte trött har inte gjort något speciellt ikväll varit hemma hos hanna och kollat på tv med hanna petra elin k och sofia. har träffat nathalie en snabbis också hon var med mona, och så var vi med fanny i sofias klass i typ en timme. lite små mysigt sådära, Sofias mamma hämtade oss för 10 minuter sen tror vi ska sova snart vet inte :) imorgon är det söndag en till dag att ta det lugnt på najsigt värre. ;)

a.......

gud vilken seg och tråkig lördag!! sitter hemma hos mig nu med suuufia. vi letar efter nått kuligt att göra men ingenting finns och göra. kanske för vi bor i väsby som det aldrig händer nått kul i nästan? ;) inatt sover jag hemma hos sofia får se om ja bloggar där inatt men det tror jag! puss


suuuuuuuuufias place!

har precis ätit nudlar, med biff smak. och pressade ner en vitlök med socker och soya det var smaskigt jag lovar prova det! Vi ska snart ta bussen nånstans vet inte vart faktiskt :) ska springa till bussen nu puss

yes


är helt klar nu det tog mer än 40 min hihi.. ska till sofia nu, vi hörs sen!! puss


sur jag ser ut

HERREGUD!

hihi... visste ni att i torsdags hade jag 101 läsare fyfan vad grymt!! det är hur mkt som helst tycker iallafall jag, annars har jag bara runt 70 - 80 st per dag, men 101 är ju hur mkt som helst :$

FIA I VAKEN!!!

nu ska jag duscha, sen borsta tänderna sminka mig byta om föra håret äta igen är jätte hungrig sen möta fia och allt de där ska ja hinna på högst 40 min okej? då är kl 10 i vad tror ni ja hinner? jag skyndar mig nu hejdå! :D


godmorgon

Hur var allas valborg igår? min var helt okej, jag hade roligt med mina vänner. Vi grillade lite sen efter ett tag åkte jag hem till krille med fia lisa med nathalie, vi kollade på film lyssnade på musik, sånt där. Kom hem runt ett tiden satte mig vid datan sen somnade jag.

Vaknade runt halv elva, elva idag. gick ner och åt frukost nu ligger jag i sängen med datan i mitt knä typ. ganska mysigt och bara ligga ta det lugnt. väntar på att sofia ska vakna skulle träffa henne idag.. har två bilder och bjuda på, en från igår och en bild ja tog i morse på mina läppar ... (hur dom ser ut varje morgon jag vaknar, för stora)


sötaste ungen!

ser ni hur svullen min över läpp är på morgonen när ja vaknar?
det var bara ett måste att lägga ut bilden :P

trötta domenique

vill typ sova nu? men gud så mysigt och bara få lägga sig under tecket och bara få sova!!
somnar snart i min data stol det känns inte bra, eller "data stol" det är en fotölj typ den är iallafall
världens skönaste stol tycker jag! (a) men hejdå jag orkar inte blogga mer idag bloggar imorgon
vet inte när ja går och lägger mig ikv så godnatt sov gott <3 hoppas alla haft en mysig och rolig valborg det har iallafall jag haft

kom nyss hem

är hemma sitter med alla kläder på ska byta om snart. så här var min kväll iaf..

först var alla samlade och grillade tillsammans vid sundsborg det där berget :P senare drog jag hem till krille med sofia och nathalie, där va oskar. och sofias brorsa med krilles brorsa ja typ hela familjen helt enkelt ;p vi var där ett tag sen gick vi ut, kom tillbaks efter en halv timme kollade film sen, 2 olika! vi hade svårt och välja vilken vi ville se :P men mysigt var det.

RSS 2.0