sitter hemma

ska snart till elin. skulle inte blogga idag men mår inte bra från igår. känns bara så jobbigt allt så måste få skriva av mig lite här. ska få skjuts av helena till elin snart, sen ska jag va där tror jag med henne och mickis. vet inte vad vi hittar på sen. aja jag lär ju blogga mer sen. eller vad tror ni? puss


Jag älskar dig bästavän ♥


så trött på de här.

varför skulle jag gola ner mina polare? folk jag känt i flera år? nej exakt. och om jag nu hade gjort de inte kunnat leva med det. förstå att jag inte golat ner en jävel. men sen får folk tro vad dom vill. heipa
ingen mer bloggning för mig idag.


hinnerinte mer nu!!

måste fixa mig ska till bussen sen hörs inatt puss ♥


hinnerinte mer nu!!

måste fixa mig ska till bussen sen hörs inatt puss ♥


haha.

igår träffade ju vi polisen, som vi då typ alltid gör på kvällarna för vi är så många.. men iallafall, då tyckte jag att dom va ganska snälla eftersom jag fick låna deras mössa? (a) passar mig utmärkt kanske ska bli polis? ;)


Nu är jag tillbaks


så jävla grym låt! nu taggar vi till tjejer, lördag idag kör bara eller som vi säger; FKB!


godmorgon

Nu är det så att jag vaknade för en timme sen, har ätit och klätt på mig. nu snart ska jag ut och möta emelie, ska bara torka mitt hår. sen ska ju hon till thailand i 2 veckor så ska träffa henne snabbt. sen möta gabbi typ, sen ska vi till stan för alla ska till butrix och köpa kläder till ikväll när vi ska fira hallowen, vi gör det idag isället för imorgon. och jag ska va cowgirl så behöverinte köpa nått ganska lätta kläder att ha på sig ;) jeans och en skjorta typ. jaja... ska ta bussen om typ två timmar, så ska skynda mig nu och träffa emelie sen hem igen då kan jag blogga!! puss :)



tjaaafan

vad händeråå??? har inte varit hemma eller varit vid någon data så har tyvärr inte kunnat blogga något. sitter vid datan nu men ska sova. vadhar jag gjort idag? varit i skolan vi kollade bara film i två timmar sen fick vi äta sen skulle vi skriva om filmen och sen sluta.. jag åkte till grimsta skolan för att vänta på gabbi sen kom felicia dit vi åkte till min mamma fick skjuts av elins pappa vi hämtade pengar snabbt och sånt fick skjuts av mamma till centrum, köpte lös ögonfransar till elin k som inte orkade åka dit! sen drog vi på bio. sen ko vi hem till väsby typ tolv nått. träffade alla andra vid mig ett dagis. kom hem för 10 minuter sen. ska sova nu hörs i morng hahah godnatt ♥


Godnatt

nu ska jag faktsitk ta och sova. sitter och har jätte ont i magen hatar det... känner att jag behöver sömn är inte på humör heller hatar att inte vara på humör.


нöя ιиgєт, ѕєя ιиgєт, ѕägєя ιиgєт




Jag ångrar allt jag gjort, skulle aldrig gjort det om jag visste att du kunde vara med mig igen.


tjatja

tjatja bloggen domme girl här! nja vad ska man säga? idag gick jag upp 8 kanske? klädde på mig duschade på en kvart sprang till bussen var där i tid men nej den kommer aldrig. min mamma åkte förbi plockade upp mig och emelie skjutsade oss till skolan, gick in på lektion. och tror ni inte det är värsta lektionen då eller????? HELA SKOLAN SKRIVER.och jag ttyp dog? skulle sitta och skriva från halv nio till halv tolv in my as att jag vill det. så jag skrev mitt gick på rast gick in i igen skrev mer. när ja va klar så gick jag för de fick jag! sen skulle vi på konsert i kultur huset och det sög b*lle!!! hahahhhahhaha aldrig igen. fast sista låten var bra dom sjöng fredags mys hehe. sen fick vi gå hem. åkte hem till mig med j, va här ett tag sen gick han. sen pluggade jag sen drog jag till elin sen gården nu hem! gick med kim hem jätte kul -.- han töntar sig hela tiden jobbig kille! nu vet ni min dag tack och hej! (leverpastej)


~ D



nu ska pappa ha datan.

nu ska jag sova, och pappa ska ha datan. vi får höras imorgon godnatt,
vila i frid vi älskar dig.


min dag idag

.. var helt ok! är så grym på pingis föresten! :D spelar mot emil jeppe och robin. kom i final mot jeppe han vann med 2-3 tycker jag är grym faktsikt för att va tjej hehe. spelade igår också, då blev jag kung 4 eller 5 gånger. bara för att jag är bäst eller vadå??? älska livet. eller inte...


Robin

Jesper

Emil


jag är grym ibland.

igår på sy slöjden blev jag klar med min tröja som jag rydde. jag vart faktsikt nöjd, tänk er att jag har sytt den själv? hehe (a) tycker den blev bra! vad tycker ni?


hejhejhej

är hemma hos emelie har precis gjort en blogg till henne. den är seg med design och det.. kan inte blogga mkt, emelie vill blogga i sin nya blogg! men pernilla ville att jag skulle blogga så jag gör ett snabbt litet inlägg. ska till gården idag och där finns det data så jag bloggar mer där sen! och katja kanske kommer dit sa hon mys. men vi hörs lite senare :) puss 


fett varmt inne


hinnerinte blogga??????? ska möta emelie snabbt sen hem igen duscha sova data kolla cougar town! stressigt. kommerom ett tag hejdå :D


nu ska jag sova , godnatt


hahahhahahha

så jävla tråkigt!

den här är fett klockren; www.klockren.se

hejhjej!

har precis suttit och pluggar klart min svenska uppsats.. som jag nu suttit och skrivit i en timme! hata livet. tur att man bara går i nian en gång i sitt liv. den ska lämnas in i morgon, lämnar jag inte in den imorgon får jag ig!

pappa kom nyss hem från italien med en tröja till mig:D en krag tröja, som det står roma på. den är jätte fin! min pappa har bra smak ibland... men bara ibland! ;)

nu ska jag faktiskt sova, ska upp tidigt imorgon... tror jag :D hehehhehe... eller aa ska sova snart!


ses sen

bråttom till bussen!!! ska fixa blogg till emelie sen hejdå :D

hemma hos emelie

sitter hemma hos emelie nu med jennifer, dom är ute och tar "frisk luft" så jag sitter i hennes vardagsrum här uppe med pelton (hennes hund som hetet elton) kollar på mtv. ikväll ska vi till gården, det är tjej kväll så alla tjejer ska dit typ. försöker få dit katja också.. min bebi. länge sen man va med henne ju och nu är hon hemma.. hon borde va med oss där ett tag tycker man ju!

Godnatt ♥


sovdags


lev livet

Jag tror att alla någongång har blivit nedtryckt, känt sig värdelös eller bara velat sjunka genom marken. I de tillfällena ska du stå på dig, säg emot & sitt inte bara och låt skiten bli kastad på dig.
Det är svårt, väldigt svårt men det är oftast så att den/de som kastar skiten på dig som mår sämst det är ett rop på hjälp!
De försöker visa sig överlägsna mot folk de ser som offer men när de egentligen är så att det är de själva som är de riktiga offren i sagan.
Alla sagor har inte ett lyckligt slut, vissa blir så nedtryckta att de bestämmer sig för att lämna livet bakom sig. Är det rätt ? Känns det bra att folk tvingas ta sitt egna liv bara för folk i omgivningen inte kan sluta slänga sin egna skit över andra oskyldiga människorna som bara vill leva?
Det är oftast tonåringar som inte är nöjda med livet, som tycker allt är skit men varför ?
Det finns många anledningar men internet är en stor del i det hela, folk sitter och trycker ner andra gömd bakom en datorskärm men hur modiga är de
egentligen
?
Döden är ett ämne som folk oftast undviker att prata om, men varför inte lära ut om döden ?
Alla ska vi det är sanningen, men varför undvika samtalsämnet ?
Jo, för folk är rädda, rädda att förlora någon!
Så alla ungdomar som verkligen mår dåligt över folk som ska försöka trycka ner er, ta ingen skit!
Det kanske låter löjligt men är jävligt trött på att höra om självmord och självmordsförsök.
Ta vara livet, när man är såpass ung så har livet inte ens börjat..
Det finns alltid folk som älskar dig oavsett vad, så gör ingen besviken & lev ditt liv till fullo!


så irriterad.

min fot har somnat. jag hatar mitt liv. det är iskallt ute det har blivit vinter men jag har ingen vinter jacka än nu hatar jag mitt liv ännu mer. det är iskallt i mitt rum jag får inte ha elimentet på för pappa men hur ska ja då få värme? vad är värme pump för nått liksom? hatar livet rejält mycket nu. seriöst vad gör killar för nytta ? dom bara är ivägen. HATA LIVET SÅ MKT.hejdå :):)

SÅJÄVLA KUL!

kul att jag är hungrig men åt nyss.
kul att jag är trött men inte kan sova.
kul att jag måste gå upp tidigt nästa måndag fast jag har lov.
kul att jag gick vilse på orienteringen i torsdags.
kul att jag hatar att blogga just nu.
kul att jag ska sova nu.
kul att jag ska kolla på tv nu.
JÄVLIT KUL!


vet ni vad? .... neee tänkte väl det. inte jag heller.

Jag tog en kula för dig & fick en smula tillbaks!

SUVERÄNT!!!! JÄVLA BLOGG SKIT. skrev hur långt jävla inlägg som helst skulle laddaupp två bilder på hur jag ser ut just nu. sen kom dom på fel plats i inlägget skulle byta plats SEN RADERAS HELA SKITEN FÖR JAG SKULLE TA BORT BILDERNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hata livet seriöst.


här har ni bildern iallfall. utan text till.


och lite till..





Fler bilder från helgen






duschen nu

ska dra nu.. hörs sen! plugga ska jag också göra, puss och kram ♥

väsbys käftar.

Haha, nej nu börjar jag faktiskt bli trött på väsby och deras munnar. Jag har aldrig brytt mig om rykten förut eftersom jag själv vet vad som är sant och inte fast då har det inte varit några speciellta rykten heller. Men nu vad är de man hör? Att jag tydligen är gravid? och att jag varit det en gång förut med? haha det är lite kul också att höra, att folk i väsby inte har något liv? så dom verkligen måste hitta på saker om mig. pinsamt men aja. avundsjuka? folk verkar va så jävla perfekta hit och dit, och det är oftast dom som startar rykten... hahaha skrattretande de här! jag gravid? NEJTACK! :)


Jag hatar att jag älskar dig

jag håller fast vid att jag alltid kommer älska dig, fast jag släpper taget nu


söndag

sitter hemma nu, har en göra lista idag.

- duscha
- äta
- träffa elin
- plugga

fett jobbigt med plugg. menmen de gällermitt G i svenska, så måste göra den här saken! sitter och äter chips nu ovanligt va? och dricker äpple juice. min syrra har sin kompis här så de är inte så lugnt hemma hos mig nu kan man säga. ska möta elin efter vi båda har duschat och så. och retard anton skulle jag också möta. nu skrev han vi möts ikväll :) nu pratar jag med elin, hon ska duscha vet inte hur många gånger hon sagt det nu hahahah. hon va bakis.. KAN MAN SÄGA! :D hahah orkade knappt gå upp från sängen säger hon. stackars henne :P nu drar alla i mitt hus blir hemma kvar själv !


hejdå!

nu ska jag möta felicia lämna hennes väska, OCH TRÄFFA KATJA !!!! hon har kommit hem :D hörs sen puss ! ♥

Lördag!

idag är de lördag klockan är halv fem, har nästan fixat klart mig. Vill ni veta min fredag kväll? klart ni vill :)

Det började ju då med att jag och felicia åkte hem till mig fixade oss lite snabbt och jag åt också. sen när min kusin kom hem till mig eftersom helena fyllde år igår så skjutsade han mig och felicia till elin k. där va elin och gabbi väntade på oss. vi va där tills 9 typ. emelie jennifer och denise kom också. vi drog därifrån sen vi tog bussen till carlslund åkte hem till nån carro chillade galet där ett tag, men nina och dejan också som va där och väntade på oss. vi var där till halv tolv ungefär då tog jag och felicia bussen till smedby medans nina fick skjuts dit av nån kille som hade epabil. vi skulle möta hennes killkompis vid ryttar gatan så kom han med matte b kul och träffa han igen! sen gick vi med dom till festen, hem till tim. var där ett tag, sen kom de bara mer och mer folk. mest folk från runby var där, sen var de blandat kan man säga folk dansade det var skit kul och skittrevligt där! och så hade man ju sin granne där också lite tur de iallafall ;)




de bara är så

så länge man inte ger upp har man inte förlorat.


tja!

tjarå! nu är jag klar, har duschat och bytt om. åt gjorde jag för nån timme sen pasta med köttgryta.
nu ska jag börja ta på mig skor och sånt där, sen blir de av till bussen till norraberget där jag ska möta julia, sen upp till resten av niorna. för 20 minuter startade 9c eller d sin orientering. kul för dom att dom får börja så tidigt medans vi börjar sist! nu ska jag ut till skogen och va skogsmulle hejpa! :D


boomerangen är på älskar den jackan ! ♥


ska byta om

syster ska ha datan ett tag så jag tänkte byta om och sånt tills ikväll för ska ju snart dra liksom, och måste ladda mobilen också! men jag skriver sen innan jag drar :)

HAHAHAHAHHAHA

JAG TROR JAG DÖÖÖÖR!! FYFAN VA PINSAMT! hittade nyss min gamla blogg shit, vilket jävla sätt man skrev på, och så onödiga saker? kanske nu också men då var de ännu mer onödigt. och pinsamma bilder fyfan. det var typ i sjuan? ser fan ut som när man gick på dagis ;) EN STOR FET LÄNK.

http://saalomon.blogg.se/




godnight




Du ser ut som en ängel, välkommen till Jorden
jag älskar dig för mkt.



Nu ska jag sova! hörs imorgno godnatt ♥♥♥♥♥


kärlek

jag gav dig tio roser och sa: Våran vännskap ska vara hel tills den sista rosen dör och du sa: Men jag vill inte att våran vännskap ska dö.. Jag log mot dig och sa: ta det lugnt, den tionde rosen är av plast. ♥


tjoobrääää

förstår inte vad det är med mig, börjar skriva helt knäppt alltså. och nu är de inte för att fingrarna är kalla! börja blanda bokstävernas platser jippi kul älska livet fast ne. ikväll vad har jag gjort: varit på gården haft de jätte skojsigt med alla brudar alla killar och såklart anton och oskar! knäppa killar med rolig humor hah. sitter och lyssnar på kenring just nu älska hans musik visst?


HEJDÅ :D

ska till gården nu snart, och äta pizza på ilposte också!
men först klä på mig varmt, fixa mig och aa helt enkelt dra :)

älskling


when you smile to me you make me smile all day


min ena hand är kall

fryser om min ena hand jobbigt va? den andra är varm..
vet inte riktigt vad jag gör hemma hehe men väntar på nått vet inte riktigt vad. eller jo jag vet, men har glömt bra minne va? kollar på disney channel kul visst. och tuggar på tuggummi från lidl ännu mer intressantare och veta visst! ska till gården idag också. åhh vad jag har varit på dåligt humör idag började bråka med en lärare. eller aa hon börja bråka med mig!!!


sovdags

nu ska jag sova! eller ska kolla på tv men bara i 5-10 minter.. sen sova! ska duscha imorgon bitti så måste komma upp tidigt liksom, eller aa iförsig börjar jag ju kvart i 10 så de e ju bra det :D hörs imorgno puss ♥


Jag älskar dig bff


äter chips ..

.. igen? är de konstigt att höra haha nej tycker inte jag iallafall. ska snart hämta cola också :D
sitter och kollar på ett jätte bra program slå på 5an fast just nu e det reklam men de börjar typ nu snart. ahah bästaalltså! är trött :( juste mitt rum e klart typ nu snart eller aa bäggen e borta de ser bra ut nu iallfall men ska fixa till de lite finare nångång :P ska köpa en madrass också till sängen som sitter fast på väggen :P


äta sen ut

nu ska jag äta, sen ska jag ut hejdå!

d


sliten tjej


hemma från skolan

slutade vid tre, hade slöjd som min sista lektion.
tog 6 över bussen hem, satte mig framför tvn med en chips påse den var full, nu är den slut.. chips är ju liksom livet så de är så de ska vara! vet inte riktigt vad jag ska göra idag? ta de lugnt nu iallafall vet inte riktigt vad alla andra gör har inte orkat fråga riktigt än skulle träffa elin k men hon har inte svarat än. hon skulle äta först sa hon.

Nu skriker syrran på mig: vart finns tuggummi? som att jag ser ut som en tankeläsare och verkligen vet vart dom ligger hallå... daaah!  


älska mitt hem

sitter vid datan som vanligt då :) så hör man pappa städa mitt rum.. duktig han är ;)
kollar på tv, kanal 3.. vet inte vad de heter men snacka om att stenrika människor är bortskämda!! HERREGUD.

skola imorgon, ska gå dit kännermig lite bättrebara ont i huvudet typ? och halsen, men de kan jag stå ut med. har slöjd imorgon också som jag vill gå med syr en skitsnygg tröja! ni får se den när den e klar (;


en bild från i sommras, grekland 2010


home sweet home

gick hem från skolan idag, mår inte så bra. åkte hem till mamma för att äta osv..
sen gick jag och la mig i soffan frös som fan och somnade nästan direkt. sov till klockan 5 av att mamma sätter sig bredvid mig och pratar och peter kittlar mig under fötterna irriterande va? sen skjutsade hon hem mig till pappa. ´nu sitterjag i vardagsrummet med datan, som vanligt! ska gå ner och lägga mig i sängen och kolla på tv. dom har tagit bort hela väggen nu så rummet som jag ska ha här uppe är stort. men de är inte klart än vet inte om ja ska sova här uppe eller där nere inatt jaja var spelar de för roll inte speciellt intressant iallafall!


Godnatt ♥

Desto mer förväntningar man får av människor, desto mer besviken blir man.


Varför jag bloggar?

Varför jag bloggar? det har jag ingenaning om. Det började med att jag ville skriva av mig, att folk skulle få läsa hur bra jag hade det vad jag gjorde på helgerna? eftersom jag inte umgicks lika mycket med mina kompisar som jag gör nu. det var på den tiden jag hade pojkvän. sen flöt det på, jag började gilla det jag bloggar för det är de jag gillar - att skriva. jag har ingenaning om varför alla andra folk bloggar? vissa bloggar för att dela med sig bra saker, vissa skriver för att visa hur coolt de är att va ute på helgerna och supa skallen av sig och skriver om skitgrejer. men det är såklart inte mitt problem fortfarande kul och läsa. men ändå.. när man skriver känns de ändå som att man sitter och snackar med sig själv eller egentligen fattar jag inte riktigt. jag skriverinte intressanta saker i min blogg men ändå får man höra ganska ofta att den är bra man säger tack och ler. när jag inte riktigt fattar vad de är som är bra? är de sätter jag skriver på? sakerna jag berättar om? alltid undrat över de men aldrig fått nått riktigt svar. precis som de här inlägget "jätte intressant" och läsa ellerhur. alla bloggar av olika anledningar, men som sagt. Jag bloggar för jag älskar att skriva kul nu vet ni!


memories


Våran helg








hemma igen

wooow fyfan vad kallt det är ute! ändå har jag haft tre tröjor på mig vinterjackan två mjukisar dubbelt med strumporna uggs och vantar? fattar inte hur de kan vara kallt iallafall.. sjukt alltså! jaja bara att stå ut, kul att det säkert kommer bli kallare i vinter ja längta längta längta.

Nu har dom börjat ta bort väggen i mitt rum så jag får större rum, skönt! dom skulle fortsätta imorgon så tror de blir klart då? hoppas det iallafall.. för orkar inte sova där nere vill ha mitt rum :) iallafall, har varit vid grimbo ikväll med dom vanliga. kom hem vid sex tiden, med elin k. vi va hemma hos mig i kanske 2 timmar? åt mat med my family myspys. sen drog vi ut mötte emelie osv. fick skjuts hem nyss av kim yeeah slapp man gå hem ännu bättre :D fryser om händerna kännerknappt att jag skriver så de blir typ fel bokstäver hela tiden inte kul. fast jo. jag har inget liv skriver så tråkiga inlägg känner jag eller hur?


mat

ska äta nu :) bloggar sen. ska träffa emelie efter jag ätit kram

Godmorgon

sitter i vardagsrummet och kollar på.. idol? och har mensverk hata livet! åhhh.. ska bara äta nu, fixa mig lite och sen träffa emelie hon är stressbarn just nu så måste väl ta och skynda mig lite. Har en klockren bild från igår på soto, haha och massa andra bilder också såklart :)




trött!

nattbloggning.
ska faktiskt ta och sova nu, men kan ju skriva lite snabbt om min kväll innan det.. och imorgon kommer det upp bilder från i helgen!

de började med att alla tjejer var hos hanna. sen vandrade vi till söderviks busshållplats och tog bussen till bollstanäs skolan, vi skulle hem till nån kille men där va de jätte tråkigt så vi åkte vidare. de blev hem till evve keto :) och donken också såklart. har haft de skitkul idag, men har varit ganska trött och frysit sönder när jag varit ute för de börjar bli så j*vla kallt ute! nu ska jag sova, imorgon är de söndag ska sova bort hela dagen sköööönt va?! :D älska livet. hörs imorgon puss och kram


kul.

hade skrivit ett jätte långt inlägg sen raderas allt toppen!

Godnatt

nu ska jag duscha av mig! hörs imorgon puss ♥

R.I.P

tror ni hört talas om killen som tog självmord live? tror nog dom flesta har sett videon. hemskt att de finns sånna människor som känner sig utsatta över att man verkligen måste ta självmord. tycker synd om han att han gjorde som han gjorde, och live desutom. rip




http://exet.nu/v3/?q=node/1105

Ensam igen


älskaa

torsdag!! imorgon fredag yee.
vet inte riktigt vad jag ska skriva..


att jag varit i skolan de gick super duper bra, fick vg på en teckning jag ritat på bilden, STOLT! & för er som inte tror jag kan få ett vg, suuuuccker! :) hihiih. tog bussen hem till emelie efter skolan varit med henne hela dagen, vi år pizza till middag sen kom felicia och gabbi vi gick med dom till gården var där hela kvällen tog de lugnt med allt folk. imorgon fredag så jävla skönt betyder att man kan sova hur länge som helst på lördagen ännu bättre! men iallafall, här kommer en skön låt!



varför älska någon om man sen ska glömma den personen sen.

sent

orkade inte blogga så mkt idaag! :P
men ska iallafall stänga av tvn och datan nu sen gå och lägga mig. igår vid den här tiden låg jag redan och sov skönt det iallafall ;) skola imorgon längtar verkligen eller inte.sen är de fredag älska!


Godnatt ♥


hemma hos emeliee

vi har precis gjort kladdkaka nu är den inne i ugnen! eller aa kladdkaks muffins feeet najs! 
hör av mig sen har choklad runt hela munnen =) h3h3hh3

godnatt ♥


att ta någons ex är fel, att hålla på med din kompis kille är fel
 att ens tänka på att göra det är fel är man en vän
 eller är man en vän som bara vill ha killen?


älska att livet är så jävla underbart

nu är det reklam ska skriva ett snabbt inlägg innan det börjar igen! :D Idag var jag i skolan hela dagen på nästan alla lektioner förutom den första som jag bara hann vara på i 10 minuter sen slutade den. För min j*vla buss i morse åkte bara förbi mig och om jag va arg?! svar:JA. sen hade jag utvecklingssamtal också de gick väl sådär. hatar att ha det. känns jobbigt! slutade vid tre tiden hade slöjd som sista lektion chill fan. Nu tar jag de lugnt chillar galet framför tvn älska livet!


NÄSTA:

cougartown älskaaaaaa!!! bloggar i reklamen :D:D:D

Godnatt

sovdags nu bättre uppd imorgon ♥

facebook



sitter och nördar mig framför fb som vanligt dårå! har varit lite överallt ikväll med alla tjejer och alla killar som finns i typ hela väsby. haha sjukt alltså, sitter och snackar med charley och anton på facebook nu socialt alltså yeee i know.. skola imorgon yes utvecklings samtal 10 i tolv fan vad man längtar.. (eller inte) jahapp.. vad ska man skriva? drygarN.


godnatt

nu ska jag sova hörs imorgon! godnatt ♥


kan inte kan inte kan inte


kväll

kom hem för en halv timme sen har suttit och nördat mig framför fb i en halv timme typ. gör jag fortfarande:D
ååt jätte god mat till middag idag, nån  thai gryta med ris hur gått som helst. och cola till såklart! ska äta chips med dipp nu älska! det är fan livet. om inte dippen e slut såklart :D imorgon är de skola bara att klara hela veckan sen är de helg igen då har man iallafall ett mål. sitter och lyssanr på gubben i lådan naaajs


ut nu

ska möta emelie när som helst. hörs sen ♥

too late..


dusch nu

ska duscha av mig, kommer om 15. har ny låt som är så jävla bra lyssna ..


~ D

robin karlsson
max wallen

namn man ska komma ihåg.

disney channel

älskar disney! bästa kanalen älskar de :) och fb nördar mig så klart. väntar på att emelie ska komma hem från emil nångång...




hahah


sleeptime

dags att sova nu! godnatt! :D imorgon bloggar jag, ska iaf möta emelie när jag vaknar natti ♥


Godmorgon!

sitter hemma hos emelie och tjockar i mig massa chips och cola. igår kväll var de en lyckad fredag fast ändå inte. 
några killar från hässelby kom hit och sökte bråk mot väsby killarna ;S inte bra inte bra. 

vi kom hem runt halv två till emelie, satte på en film och somnade direkt med alla kläder på. jag sov i fåtöljen emelie i soffan. nu ska ja ut till emelie hejdå :D

Godkväll

Torsdag kväll! skönt en till skoldag den här veckan kvar, sen är det helg då blire gaalet! 

Idag var jag i skolan, hade bild idag också älskar det. satsar på MVG i det hoppas jag klarar det.. men det tror jag iallafall! :) sitter och chillar galet framför datan nu så skönt! och kollar nån film på 3an den är helt ok vet inte vad den heter riktigt.

Idag efter skolan åkte jag och emelie hem till henne eller aa först bytte jag om. sen åt vi, sen skulle hon på möte i skolan med sin mamma så jag följde med dit och satt och vänta på henne så snäll som jag är! ;) efter de åkte vi och handlade och sånt där hyrde tre filmer också, vi kollade på en av dom direkt när vi kom hem (tretton) heter den. bästa filmen ever!!

är ganska trött, ska upp tidigt imorgon också ska duscha på morgonen såå.. då vaknar jag till också innan skolan slipper man sitta och halv sova på dom första lektionerna :)


..

för varje dag som går försöker jag inse hur bra jag har det i mitt liv. jag har det bra jag vet det! jag har allt jag vill ha, världens underbaraste vänner. men du saknas fortfarande, jag känner det.




nu håller jag de jag lovat :)

nu är jag här igen! lyssnar på gubben i lådan bra låt haha. helena kom hem för ett tag sen med donken till mig så gulligt! nu är jag proppmätt och kan verkligen inte klaga! inte alls :) skola imorgon, yees vad man längtar -.-

hade so prov idag de gick helt ok tycker iallafall jag. hade inte pluggat nått men jag kunde mycket stolt jag är! :D hehehe


de här är inte bra.

sitter nästan aldrig vid datan och när jag väl gör de bloggar jag inte ens?
glad att jag fortfarnde har kvar alla läsare iallafall.

är på gården med alla nu, emelie gav mig nyss cola älska livet!! nu tog jag en klunk jätte gott lovar. emelie står och rå glor när jag skriver fett läskigt är så jävla rädd för henne hon ska typ misshandla mig efter de här.....

ÄLSKA LIVET hörs när jag kommer hem hejdå :D


cool grabb 194_betong ! :D


tjafan!

kom hem för ett litet tag sen har varit hos j. kom hem från gnesta vid 2 tiden ;) gick och mötte jeppe och emil sen tog ja bussen, det blir kött med massa gott nu till middag! sen ska jag ut och träffa emelie ♥ som jag har saknat hela helgen!!!

jag är hungrig och ska nörda mig lite framför fejjan nu, ska lägga upp bilder ikväll. hörs senn puss


tjafan!

kom hem för ett litet tag sen har varit hos j. kom hem från gnesta vid 2 tiden ;) gick och mötte jeppe och emil sen tog ja bussen, det blir kött med massa gott nu till middag! sen ska jag ut och träffa emelie ♥ som jag har saknat hela helgen!!!

jag är hungrig och ska nörda mig lite framför fejjan nu, ska lägga upp bilder ikväll. hörs senn puss


grym låt


de går uppåt

nu är jag i björn lunda. har haft tid och bloggat dom 3 senaste dagarna men har liksom inte orkat de är de, har varit så slut efter skolan och allt. igår vare fredag vi var hos elin k först sen drog vi till hanna. på kvällen alltså ;)

sen ringde jag emma som ville att ja skulle komma till rotebro men orkade inte var kvar i grimsta med alla istället. skulle till donken, men klockan blev mkt för skulle komma hem i tid igår får pengar på söndag om ja skötte mej den här helgen:P

har precis ätit, ska äta glass nu bloggar snart igen


RSS 2.0