nu blir allt som vanligt igen

tjatja! har fått internet hemma nu känns skönt de iallafall! nu blir de inte ett inlägg då och då ;)
nu kommer jag uppdatera som vanligt jag lovar! har faktiskt saknat och få blogga mina inlägg om dagarna :/ det är bra att ni inte slutat läsa min blogg det är jag glad över!

kan inte skriva så mycketnu, men idag var jag i skolan. nu på kvällen var jag på gården och ute i grimsta med massa. imorgon är de skola. men nu ska jag sova annars kommer jag inte upp imorgno bitti är så morgon trött hela tiden :P godnatt hörs imorgno ♥


tisdag

hejhej! har varit i skolan idag de gick suveränt. är hemma hos elin k nu vi har precis ätit lite grann sådära, nu ska vi ta bussen till grimbo för vi orkar inte gå (eller aa jag orkar inte) sen ska vi möta emelie. har dans idag. hörs sen puss!


söndag

sov hos emelie inatt, vi tog taxi hem från åkersberga vid 11 tiden, träffade några vid bredden och så. 
ska ut med emelie nu, hejdå

hej

hejdå

galen kväll igår

tjafan! igår bloggade jag inte, för jag hade ingen tillgång till data. är hemma hos emelie nu jag sov här. sitter och äter chips och kollar på disney channel i soffan med emelie och denise. vaknade vid 11 tiden. igår kom vi hem runt halv ett ungefär, emelies mamma hämtade oss vid donken. min kväll såg ut så här:

det började med att vi var hemma hos dogge, sen drog vi där ifrån vi var många. vi drog till breddenskolan, sen chillade alla där. emelie är läskigt och sitter och stirrar på mig när jag skriver buhuhu..
vill skriva mer men emelie ska ha datan nu! och har forfarande inget internet hemma :P har tagit massa bilder, men kan inte lägga in dom fören jag har internet!

ska till åkersberga idag med alla tjejer hem till elin h, tjej middag och sånt blir de där. tar bilder där som jag lägger in sen. får se om ja uppd nått hos elin. annars ha en bra lördag kväll! ♥


hahahahhahahhaha sööta!! ♥

No salen

sitter i klassrummet nu, har projekt tid håller på att skriva om folkpartiet fortfarande är snart klar skönt de iallafall. Idag är de torsdag snart helg, imorgon vet jag inte vad som händer. men sen på lördag ska alla girlsen till åkersberga och sova hos elin.

igår var jag med emelie efter skolan. vi åkte hem till henne och chillade framför tvn sen kom elin k dit. efter ett tag drog vi till grimbo mötte upp felicia jonte katja jeppe och några till. sen följde jag med j till meddo och solade. felicia kom ner dit efter ett tag, sen väntade vi med felicia tills hennes buss kom sen gick vi hem till mig.

somnade runt elva sen idag vaknade jag vid halv åtta gick upp direkt duschade och fick tom i mig frukost! efter den här lektionen vet ja inte riktigt vad vi har. men vi har bild idag iallafall älska bild :) ska satsa på mvg i det. fick ju vg förra terminen i 8an så de är inte omöljigt att få ett mvg :) förlåt för ja inte uppdaterade nått mer igår, men har ju inget internet som ni redan vet.. fast vi får nytt internet snart pappa hoppades på att de skulle komma idag.

nu har jag en hel skoldag framför mig att sköta. kul i know, hörs sen !
bilder från i helgen

södervik

Jag och jesper, hemma hos elli

Jag och ellinor


skolan

sitter nu i lilla datarummet med julia, vi har rast. precis ätit köttbullar med makaroner sen har vi idrott kul!
vi ska springa vikspåret ser ja framemot -.- hörs sen puss

tjabaa

tillbaks igen, nu har jag pluggawt klart. gjorde nån hörförståelse i engelskan. kulkul! eller aa fast nee...
nu väntar jag på mat de blir chili corn care. sen ska jag träffa emelie och denise :) nu är maten klar! bloggar sen om jag får tag i data.. annars frågar ja om ja får låna pappas tel och blogga från. puss och kram


nu e jag hääär igen

5 dagar !!! kan ni fatta? har inte haft nått internet.. har inte de nu´heller men just nu är jag hemma hos mamma och pluggar. men ska försöka få tag i data varje dag så jag kan blogga! förlåt.. sluta inte läs jag ska uppdatera jag lovar!

var hemma hos martin igår va nära på att blogga dåå men orkade inte? jobbigt ibland. ska plugga och så, ingen dans för mig idag. sen ska ja ut. fick g+ på min eng uppsats i fredags och 10/10 rätt på glosorna från i fredags. stolt!* bloggar sen eller nått men nu vet ni, HAR INTE INTERNET HEMMA!


rast nu

nu är jag klar och har rast. hörs sen

Skolan

godmorgon! känner mig lite duktig nu som bloggar på morgonen :) ska inte blogga så mycket eftersom jag har lektion eller aa använda datan, vi har projektid nu jag skriver om folkpartiet. ett so arbete. ska fortsätta nu så skriver jag mer när jag är klar ;)


sådäär!

nu har ja svarat på alla frågor från frågestunden hoppas ni blir nöjda med era svar ;)
klockan e typ elva, är fett trött väntar bara på att mitt hår inte ska va lika blött för duschade när ja kom hem. var med elin k katja emelie ajje och resten av grimsta killarna. vi var vid gården där de finns värme! kollade på idol ruuligt, kom hem vid tio. imorgon är de skola älska? elller... sen är de fredag längtar ♥ vill bara ha helg nununu!

men nu ska jag faktiskt ta och sova! :) skola imorgon. Godnatt ♥


svar på frågestunden

phille: sluta inte bloga! du eger fet mket :P
vad vil d bli när du blir stor? jag vil bli en underskötare å joba på sjukhus
kramiz phille

svar:
haha tack så mycket, älskar att blogga men ibland är de tråkigt ;)
ingenaning går bara i 9an så tänker inte så mycket än på vad ja vill bli när ja blir stor. kul för dig

anonym: hur länge har du bloggat?

svar:
har bloggat sen i januari 2010.

anonym: vad brukar du göra på fritiden? :)
vilka brukar du umgås med?

svar: på fritiden pluggar jag, är med kompisar och dansar.
umgås med ganska många orkar inte skriva exakt alla.

anonym: har du bra betyg i skolan?
vilka brukar du umgås med?
vem är j i din blogg? har du pojkvän?
hur många läsare har du per dag?
vad brukar ni göra på helgerna? :D

svar: Jag har inte dom bästa betygen men gör mitt bästa nu i nian!
umgås med alla möjliga ;)
haha, j i min blogg är jeff. nej har inte pojkvän! :) 
har från 80 till 100 läsare per dag, ibland kan de vara fler 
på helgerna är vi ute, umgås är hos nån aa de är olika 

ida:  hej för de första så får du inte sluta blogga! <3
1. har du moppe?
2. favvo årstid
3. favvo del på kroppen
4. hur mkt tid lägger du på ditt utseende
du är superfin ha de bra <3

svar: tack så mycket! tror inte ja ska sluta blogga men ibland är de bara så tråkigt ♥
nej har inte moppe, skulle ha de först men orkar inte ta moppe kort och allt bara jobbigt!
min favorit årstid är sommaren :)
min favorit del på kroppen eller iallafall på min kropp är naveln där ja har min piercing, mitt liv älskar den!
läggerinte mycket tid alls, knappt nått men tack så mycket :D

anonym: Varför förstör du för dig själv? Du är en bra tjej, det vet jag. Så varför kastar du bort dina chanser genom att umgås med dåligt folk, hålla på med andras killar och ligga runt? Ta tag i ditt liv så kanske du kan komma tillbaka till den du var förut.

svar: för de första, om du nu vågar skriva nått sånt där va inte anonym. men vrf ja förstör för mig själv? har inte förstört nått för mig själv mitt liv är bra så de där fattade jag inte riktigt ;) ja de är jag säkert, tack. umgås jag med dåligt folk? rättare sagt så är de mina vänner du pratar om som är världens bästa. liggerinte runt, de där är nog lite privata saker för att ta i bloggen tänker inte svara mer än att jag inte gör det! om de e nått du vill veta så fråga mig istället. folk förändras och tänker inte bli "den ja va förut" känner man mig rätt så är jag alltid samma glada domenique, men förändras gör alla sånt är livet.

k: varför är du så kaxig på datan?

svar: kaxig och kaxig, inget fel med att försvara sig om nån är kaxig mot en. kan va lika dan i verkligheten. varför ens bråka livet är för värdefullt för sånt :)


say what

nån har kommenterat: du gillade ju inte emelie?
svar: ja jag gillar emelie vem är du och vad har du fått de ifrån? känt henne sen hon gick i 6års och jag i ettan älskar henne så mycket! så de är :)

vad arg jag är.

stod lite ivägen för vaktmästaren men visste inte de så tar han tag i mina armar och puttar in mig i biljardbordet.
nu har jag so! jätte kul faktsikt på riktigt älskar so. fia elin k och felicia är nånstans i min skola ska hälsa på dom efter lektionen. senska jag ta bussen hem med emelie och vara med henne!

uppdaterar sen med musik, och sen ska jag svara på frågestunden har inte hunnit göra det än! puss


vaktmästaren alltså

nu kommer börje och klagar som vanligt. tja och tjarå

skolan

sitter i cafeterian med chloe tara felicia och stephi. hahha tara blev nyss överlycklig för hon får stå med i min blogg sööt hon är. felicia och stephi jobbar i cafe hela dagen jag jobbade där i måndags naajs. haha tara säger " åhh ja får stå med igen " hih. bloggade inte igår,

men igår var jag i skolan. efter skolan var jag med jeppe och martin. senare drog vi ut och träffa emelie sen hade jag dans. när ja kom hem hade pappa köpt ny tv, och nu har vi tv kanaler i nya huset fett skönt! nu finns de nått och göra iallafall fett skönt!

när jag slutar ska jag vara med emelie, sen när mamma slutat ska jag plugga lite med henne engelska.


bättre uppd imorgon

Nu ska jag upp och äta för nu kom pappa hem med min mat, sen ska jag sova eller nått ♥
skola imorgon önska mig lycka till dååå. godnatt

hata livet

min data har gått sönder hata livet fan. får sitta vid pappas data och de är inte ofta den är ledig. alltid någon som sitter här :( aja, ska iallafall uppdatera mycket för det! kanske inte de bästa idag, mmen har varit i skolan hela dagen suttit i cafeterian, sen har ja varit med emelie jille emil jeppe. på vägen hem träffa ja och emelie totte och forss, sen gabbi på bussen ett tag sen man såg henne faktiskt! har mycket läxor den här veckan, imorgon har jag dans kulkul va?! :D

nu är pappa på väg till donken ska köpa mat till mig älska livet! älskar mig papi ♥

godmorgon

nyvaken och klar tänkte ja säga? men vaknaför en timme sen nu ska ja åka till skolan helena skjutsar hejdå

hej och hejdå

Nu ska klä på mig duscha sånt dära, sen träffa brenda! vi hörs senare ♥

från igår






godmorgon ♥

räknade nyss hur många frågar ja fått i frågestunden, har 14 eller 15 några till så kan ja svara..
igår var ja ute med massa folk södervik brunbyvik grimsta donken överallt. hade de riktigt kul igår. kom hem runt halv två, sov till halv ett imorse. hinner inte blogga så mkt nu, ska åka till centrum träffa brnda snart. bloggar sen puss och kram


lite hungrig igen

.. & törstig :( har iaf duschat nu sminkat mig ska bra fixa håret. seen hittar ja på nått! hejsvejs

haha aldrig hört


fredag kvällen

tjaba allesammans. igår var de fredag hade en jätte bra kväll! började med att vi möttes vid grimbo alla tjejer, sen drog vi oss till dagiset borgen chillade galet där ett tag kom fler dit, sen efter bara en liten stund drog vi upp till grimsta skolan sen kom de lite fler folk dit. ja drog med matte och mange till bredden och alla moppe killar följde med dit fast dom gjorde nått annat på vägen så dom kom lite senare. sen kom alla tjejer också, sen kom polisen dit och kollade ifall allt va lugnt och de vare så dom åkte typ direkt. vi åkte snabbt till donken köpte cheese, sen drog vi tillbaks till bredden träffa jeppe alex forss martin linus jacob amanda anna och ännu meer! o mina kompisar såklart :)  kom hem vid ett, kollade på film och somna. så de är!




glöm inte frågestunden

http://dehs.blogg.se/2010/september/dags-for-en-fragestund.html?_tmp=750c50bc6067bb39d7815f1533624e053c9e46dd

älska


seriöst fan..

.. skiter i den här bloggen snart orkar inte hålla på skriva hela tiden vad är de för mening med att blogga? man sitter och skriver för sig själv, jo okej om man gillar att skriva så visst de gör jag. men de e som man sitter och berättar allt för en data, att man inte har nån annan att berätta de för? som att man inte vågar. man vågar berätta skit genom internet så alla kan läsa de på bloggen. de e ju normalt liksom. mnin blogg e så jävla trist? fattar inte ens vrf de e så många läsare om dagen. och när man har en frågestund ska kan man inte ens fråga några frågor.

hejsvejs leverpastej


hej & hejdå!

tordsdag kväll klockan tio! efter de här inlägget ska jag upp dricka te, och sen sova om jag kan somna såklart! ;) och prata lite med pappa och helena. skola imorgon.. kanske!! får se hur det är i halsen. men vill inte sitta hemma hela helgen snälla gud få mig må bättre imorgon bitti!! ♥ godnatt :)


2 saker ni inte visste om mig

haha helt random inlägg.. men har inte så mycket att göra så liksom varför inte.

har en leverfläck under foten..

och en i handen coolt va? ;)


trust me

Det är rätt så underligt
 De tårer jag trodde var oändliga torkade faktiskt ut
Det ansikte jag lovade att aldrig glömma har börjat suddas ut
Det jag trodde jag behövde mest i livet kunde jag visst klara mig utan
All den sorg jag trodde skulle vara i en evighet
hittade faktiskt ett slut .. 


Godmorning

händer då? vaknade runt halv åtta i morse, somnade om en halv timme sen gick ja upp för att göra te sen bytte jag om och sånt. åkte till doktorn med mamma. hatar att ta halsprov de värsta som finns säger jag bara. mår iallafall bra nu, bara halsen de gör ont lite i. men doktorn sa att jag fick gå ut och sånt. och imorgon ska ja äta nån medicin om de inte försvunnit över natten som jag då tror att de inte kommer göra! ska ut med choysan nuu. BRB! ♥


nu är klockan snart halv två

i två timmar har jag ätit, städat rummet, duschat, klätt på mig och gått ut med choysan!
nu börjar min feber komma tillbaks eller de känns så men är inte varm hehe. finns inte så mycket att göra.. sitter i mitt rum och dunkar muuusic! fetanajs alltså


Godmorgon!

vaknade för en timme sen ungefär. ska inte till skolan idag är ju som sagt sjuk, eller aa börjar bli bättre. ingen feber just nu bara så j*vla ont i halsen och jätte förkyld. funderar på att äta nått nu e hungrig. idag blir det iallafall uppdatering lite då och då när jag är hemma hela dagen :)


orka blogga

är i pappa och helenas rum med datan. choysan är jätte jobbig! (choysan är min hund för er som inte visste det) hon leker och kastar en leksaks hund på mig hela tiden bad för mig :( väntar på maten nu!! åhh hatar att vara sjuk då finns de inget att göra, fast mår bättre nu men ändå. hatar att inte kunna gå ut.. men kan inte bara sitta inne måste ut med choysan eller nått seeeen! så äre bara.


♥♥♥


muusiiQ


ingen uppdatering igår

tjatja! vet inte hur jag ska börja inlägget riktigt, men aja jag gör ett försök..
igår var de måndag, vad gjorde jag? var med j efter skolan, eller aa innan det var jag i centrum en snabbis sen åkte jag hem. sen när j åkte hem mötte jag emelie var med henne sen träffade vi john jeppe och emil. vi var vid frestaskolan och tog de lugnt. jag blev sjuk igår också toppen vad kul va?? åkte hem senare på kvällen var hemma runt tio tiden. när jag kom hem satte jag mig vid datan, men hade verkligen inte ork till att blogga eftersom jag inte mådde så bra igår. sen gick ja och la mig.

imorse när ja vaknade gick jag upp klädde på mig och allt, sen kom emelie utanför mig vi gick till bussen och åkte till skolan, var på alla lektioner tills efter svenskengelskan. då drog jag hem, orkade inte vara i skolan mer hade feber, har ont i halsen och sånt där. så j skjutsade mig vi åkte till mig, sen när han gick somna jag de va runt tre tiden. sen har ja sovit tills klockan blev halv sex för en halv timme sen. väntar på att pappa helena sassa och rebecca ska komma hem så jag kan få äta ♥ är hungrig. fast åt nyss avocado med röra i, och en majskolv eller vad de heter. febern har gått nerjust nu tog 2 alvedon.

vilket inlägg!! inget intressant och läsa men jag uppdaterar iallafall


sovdags

nu ska jag sova! hörs imorgon puss och godnatt ♥


shoobräää

vad händer alla?? söndag. imorgon är de måndag skola igen i 5 dagar jippi! -.-
börjar halv nio imrgon måste kolla vad jag har för lektion också ingenaning, ska försöka att inte komma försent pallar ínte förseningar i nian, har redan fått några men ändå.. handlar om framtiden nu!



man ser inte så bra, men första lektionen är so woho!


svar på k

anonym om Jag har dom allra bästa i mitt liv: men lägg ut bilder på ditt rum & de rååååååååååh ;)

svar: bilder kommer :) imorgon! orkar inte gå runt och fotta nu sen ladda upp bilderna osv.. :P

Dags för en frågestund


Jag har dom allra bästa i mitt liv





svar på k

Anonym om svar på k: okej, jag är hennes bästavän och hon röker inte? (: 'haha ps. vad vill du ha fram utav det? sanningen har du redan hört ( att hon inte röker ) något mer ? :D    
Anonym om svar på k: jag känner en som går i samma skola som henne och hon har sett henne röka, och det var denna vecka ;)    
Anonym om svar på k: Nej det gör hon inte ! / elin holmsten. tack ohej lever pastej. någon som är avisss? japp dudär
ps. eeeeeeeeeeeeeen fet länk Ineedit.blogg.se
   
Anonym om svar på k: a det gör hon ;)    
amanda om svar på k: röker du fortfarande? :p


svar: amanda, nej jag röker inte längre. slutade för länge sen!
du som nu känner¨någon i södervik som har "sätt mig röka" så kan de va för jag följt med alla andra? bara för ja följer med alla andra när dom går och ut och rökerpå rasten betyder inte det att jag gör de också? finns fler som följer med ut på rasterna med dom andra som inte röker. vill du nått mer kan du skriva ditt namn också ;)

mitt nya hus

som alla vet så har ja ju flyttat, det står fortfarande flyttkartonger lite överallt. men påminn mig om ni vill, att jag ska lägga ut bilder på mitt rum köket och så. de va nån som ville de men har bara inte hunnit har liksom glömt bort de.

finns de nått ni tycker jag ska ändra på i bloggen? isåfall säg till. 


så dålig låt så den blir så jävla bra


facebook nörd

hej jag är fb nörd? inte konstig haha. vad finns de ens att göra på fb, ingenting man gillar och gillar och kommenterar bara kul liv man kan ha va! aja ville bara säga; jag ♥ fb.


Godmorgon!

nu är vi vakna, ronnie ska göra oboy till mig och elin ska ha apelsin juice som jag då inte tål :( men gott iallafall! annars får ja göra oboyen själv.. aja, nu ska jag kolla lite tv. pappa hämtar mig senare idag. har typ fått pollen eller så är jag allergisk mot hennes katt. ingenaning faktiskt jaja har iallafall ont i ögonen och dom e svullna jobbigt va? :(

Vad tycker ni om min nya design? elin har gjort den till mig älskar den :)


♥ bästavän


Godnatt ♥

sov dags nu, klockan e liksom halv ett. vi ska sova ute i stugan myspys.
kommer hem imorgon, hörs då eller när jag vaknat pusspuss ♥

åkersberga




älskar dig min bästaväään :):):)


svar på k

Pernilla om åkersberga: Fett cool design och header och hela köret!:D

svar: tack så mycket!! :)


åkersberga

är i åkersberga me elin och ronnie. vi har varit i sollentuna centrum elin har shoppat lite. sen åkte vi till kista där hon köpte en ny mobil. nu väntar vi på mat lite sent att äta nu kanske men vi har inte hunnit än de blir köttfärssås med spaggeti min favorit maaat ! älskar hennes mammas köttfärssås :) men nu ska jag ut till ronnie och elin hörs sen

svar på k

Anonym om tja tjaråååå: ne men du tog säkert ett eller två cigg där ifrån :P

svar: haha. NEJ :)

tjaråå

nu drar jag till åkersberga elin ronnie och elins pappa hämtar mig snart.


tja

lördag morgon, eller ja snarare lördag eftermiddag. väntar på att elin ska ringa. ska till åkersberga idag.
vad gjorde jag igår? var vid bollstanäs skolan nästan, dagiset borgen. med ganska många. drog hem ganska tidigt, träffa 'ännu fler på vägen hem stannade och snackade lite. sen mötte jag upp j, åkte till mig. sen somna jag driekt när j drog. vaknade vid ett skönt de va och sova i nästan 12 timmar inatt! behövde dom timmarna i sömn.


har inte tid

ska möta elin h i centrum nu, hörs sen puss hej. ingen uppdatering idag, haha chilla gaaalet

Dags att sova nu!

nu blev klockan lite för mycket.. men ändå kommer ändå komma upp imorgon kommer upp varje morgon känner mig ganska duktig! köpte nya skor idag skitsnygga :D och de blev några liknande som på bilden ja la ut innan.

imorgon är det fredag, skola sen ska ja hem och packa. ska sova hos elin i åkersberga. ska få träffa hennes kompisar där också aldrig gjort de, bara sett dom på bild kuligt ! :) men hörs imorgon. pöss ♥

falsk kärlek

Stanna livet, jag vill gå av


jag älskar dig



tja tjaråååå

hinnerinte nu!! ska möta emelie på mitten tjarååååååååååååå ♥



länge seeen!! & cigg paketet är inte mitt! :)


BAJS

uppdatering hemma hos anders, är här med julia anders och robin. julia tjockar i sig massa kladkaka mmmmm - från julia!! robin nördar sig med mobilen, och anders ? vet inte. vet inte vad vi ska göra nu ut till garaget och lämna hans moppe. hörs sen hejsvejs! ♥


bara att lyssna och aldrig stänga av




nyklippt


Godkväll sen godnatt!

har varit med emelie emil robin ikväll. myspys suttit vid södervik, sen drog emelie och emil i typ en halv timme jag och robin kollade dennas träning, sen hämtade vi ut emil och emelie igen;) chillade ännu mer vid södervik sen drog jag och emelie hem. kom hem vid tio. ska inte sitta mer vid datan idag. måste sova ska upp typ sju eller nått imorgon vet inte börjar halv nio tror ja tar 10 i åtta bussen måste säga det till emelie också! ska avsluta allt ja gör på datan sen tagga in i sömnen och sova gott


Min dag

vaknade runt jag vet inte haha. gick till skolan va där hela dagen alla lektioner och jobbade på alla lektioner. hade med mig jumpa kläder också till och med? så grym man kan va!! ;) åkte hem till mig efter skolan med j. vi vahos mig ett tag sen drog vi ut och va med emelie och emil. senare drog alla hem och åt. nu är ja hemma åt för en timme sen, ska ut snart möta söder. sen emelie, sen hem och sova kl 10 ! hehe duktigt flicka jag är. ska byta om nu sen dra. puss hörs sen med ett snabbt inlägg igen ♥


svar på k

Josefin om :(: vilka skada sig? vilken skola går de i och hur gamla?

svar: Mange och Linn. dom går i södervik i min paralellklass. dom är 15

svar på k

Anonym om godkväll väsby, och resten av sverige: vad tränar du ? :)

svar: jag går på dans, tror jag redan har skrivit det men nu vet ni! ;)


RSS 2.0