Om kärlek och misshandel gör lika ont, varför är kärlek då inte ett brott?


"sagan har alltid ett lyckligt slut, men det har inte verkligheten"

tjeeeena fan. sitter med robin och mange i datasalen just nu! be coool you know. har matte nu, sitter och gör nått mattespel på datan fett kul. testa! typ cheffrens pyramid eller något sånt. har varit på syslöjden sen halv tio idag annars. sydde en tröja till tara, en annan sak till mig och en filt till´min lilla vove. ska fortsätta nu.

2 cool for schoool


snyggingar! :D

RÖSTA

Gillar ni min blogg?
Ja
Lite
Nej
  
pollcode.com free polls

arg. godnatt!

Blockering! Ditt beteende kan anses irriterande eller stötande av andra användare.
Du har blockerats från att använda Gilla-funktionen på grund av upprepad överanvändning av den här funktionen. Blockeringen kan kvarstå mellan ett par timmar och några dagar. När du får tillgång till den här funktionen igen ber vi dig att använda den med...... försiktighet. kul vaaa??? fan för facebook!

1 månad med min älskling idag


27/2-27/3 jag älskar dig

-

är du tillsammans med mitt ex? asså det är lugnt. jag käkar mackor nu, vill du ha resterna här också?


-

Känner mig så jävla lurad av dig just nu gå och häng dig tack och hej de var allt för mig.

Du gör mig lycklig




godnaaaaaaaaatt









en kommentar

matilda: lite frågor här,
vad tkr dina föräldrar om din pojvän?
hur många förhållanden har du haft?
har du fått sova med killarna du vart tsms med?
hur länge har ni varit tsms?
och hur blev ni tmsms :D

jag: antar väll att dom tycker om han. med det här förhållandet jag har nu så har jag haft två. har bara varit tillsammans med 2 killar. och ja dom har jag fått sova med. jag och robin har snart varit tillsammans i en månad inte så länge, men tiden går ju snabbt. hur vi blev tillsammans är en ganska komplicerad fråga och svara på.. haha! hoppas det duger! ;) 


jag älskar dig

"tråkig dag som alla andra"

tjnixen! Igår blev det ingen bloggning. Eller faktiskt jag la ju in olika video så jag hoppas det dög. Hinner aldrig blogga och när jag väl kan blogga har jag ingen ork. designen är tråkig ful och gammal. Behöver en helt ny, sen kan jag blogga som vanligt igen.. lovar. Måste bara hitta någon som kan göra design.. bara för de kom jag på, ska fråga holmsten! bloggar från mobben innan jag går och lägger mig ♥ 

snygg, bangar man inte på eller..?

"Reality is wrong, dreams are for real"


svar på kommentar

Nadja Zaeri Cederquist  ([email protected]) om Jag älskar dig mitt hjärta: Vem är det som har tatuerat in namnen? :)

svar: Det är min mammas tattuering som skrivit mitt namn och min lillebrors ;)

festa lite..? Godnatt ♥


hahahahahhahahah så störda kompisar jag har!


HAHAHAHHAHA CHLOE


min "obögiga" pojkvän


för nått år sen.. mm "jätte" sööt. dör ju nästan eller inte


haahh sara


hahhah klockren


min underbara vänn linn..


söndag

mitt internet är helt knäppt. hade redan skrivit ett inlägg men nej självklart ska mitt internet cpaaaaaa sig som ni alla andra!!! så inläggets raderades. woohoo gråter snart nej är ingen fjant (fäller en tår iaf) orkar inte mer nu. ska springa hem till emelie och gråta i hennes famn. ELLER INTE. sitter med felli i mitt rum vi ska till emelie spela monopol chilllllaaaaa galet i solen. NAJS OSV! nu kommermin moster och hennes pojkvän. HEJDÅ hatar att blogga och älskar att ni läser de ♥


lördag

Igår, var våran kväll i grimsta. Jag felicia emelie elin ronnie robin osv var på gården. AS NAJS! fast nej det var de inte för det suger häst b*lle där. men det blir ju egentligen vad man gör det till för inte direkt ¨så vi satt där inne hela tiden vi var ute för det mesta, annars gick vi bara in där för att värma oss ett kort tag. åt lite popcorn kollade lite movie, och spelade lite monopol medans killarna spelade fotboll. låter ju kul..


fredags

tjafan. har inte bloggat på hela helgen så gör tre inlägg nu en dag i taget!

I fredags var det som sagt skola först, det gick suveränt bra säger jag bara var på alla lektioneroch kom i tid! tummen upp (Y) Drog till centrm efter och käka subway med elin h. efter de drog vi hem för att äta osv. mötte upp robin snabbt sen drog jag emelie och elin till tomas där våran kväll var. var hemma vid ett med robin som sov hos mig.



snygg som alltid

HELLOOOOO! sitter och nördar mig framför datan askul testa! woopwwoooopp fredag imorgon as taggad! vet inte varför men känner bara det. Vad som händer imorgon.. HAR JAG INGEN ANING om, hoppas caps inte meningen! (aa eller?) okej ska skärpa mig nu försöker roa mig själv geonom att skriva på ett jätte konstigt sätt märker ni det vavavava+VA?AV?????

Iaf, tja! idag var det skola som alltid. Gud vad skoltrött jag blir skönt att vi kollade på film sista lektionen iallafall, så man slapp jobba, kan verkligen inte göra det när jag är hungrig grinig och trött! det förstör ju hela lusten. (man vill ju typ dö då) inte jag iallafall men ni andra kanske! Jag bloggar väll kanske från telefonen! för nu ska jag duscha, sen gå och lägga mig och sova och läsa min harry potter bok ♥


din blick, ger mig tusen tankar.


" ditt leende fångar alltid min blick "


lägg dags

wohoooopppp klockan är halv tolv snart, imorgon fyller min syster 11 år. Grattis till henne. så ska upp tidigt och sjunga för henne och aa jag som inte brukar gå upp och sjunga. brukar oftast få ligga kvar och sova men nä inte den här gången.. Måste lägga mig nu, så jag orkar upp imorgon. måste läsa min harry potter bok också moahaha;) Godnatt ♥


Älskar dig ! ♥


10 år gammal! man gråter ju nästan..


finns inga ord


Jag ♥ Dig


woohooo

Ska dra till nedervåningen nu och duscha, hade inte feber när jag vaknade skönt! men sitter här igen med typ feber? förstår inte hur det går till riktigt, eller ja det känns ju som det eftersom det kokar i hela ansiktet och huvudvärk också. men ska gå och lägga mig och läsa min harry potter bok. harry potter är så underbart eller är det bara jag som tycker det? eller måste in på datan efter har lovat robin det nu. eftersom min mobil har spärrats, den börjar funka igen imorgon eller i övermorgon. Snart är det helg, det vill jag ha så jag kan sova ut!

Idag var vi på bion, den var bra men sorglig faktiskt. i den filmen hade man inte respekt mot varandra igen lovar! efter drog jag hanna felicia stephi linn och robin till sollentuna centrum för att äta det blev subway som älsklingen bjöd mig på ♥ sen gick vi runt lite. tog tåget hem 14:35. Jag och robin åkte hem till felicia b för att hämta mina saker som har legat där hur länge som helst, sen gick vi hem till han. Emelie kom dit efter ett tag. sen har vi varit där hela dagen. åkte hem till emelie med halv nio bussen så vi kunde spela monopol :)

Nu ska jag duscha kanske hinner med ett inlägg innan jag går och lägger mig sen :) ♥


Jag älskar dig mitt hjärta



sovdags

nu ska jag gå och lägga mig, har sov morgon till typ 10 imorgon, sen måste man upp. blir ingen skola imorgon, bara bio med min klass och 9a. mysss eller vadå? aa nästan men inte riktigt ogilla nästan hahaha.

har typ feber as kul! aa fast nee behöver sova bort den, hoppas jag mår bättreimorgon.. HOPPAS


I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn’t


ibland är man vääll inte tillräckligt bara

ni kan ibland tänka på att jag också är med er. snälla


gjord av mig


framsidan

baksidan


lite hjälp?

snälla, någon som har lust att göra mig en tjänst och kanske hjälpa mig med en ny design? skulle uppskattas riktigt mycket. isånafall säg till... SNÄLLA! (kan inte göra designer så bra)

in my dreams

Jag hade en dröm som jag trodde var sann
Men jag vakna och kände att tårarna rann
Det var någon jag sakna, som inte var här
Nu går jag i tårar, och på sorgerna bär
Nu är det min vän som jag alltid ska sakna
Och vill aldrig ur denna dröm åter vakna


..

När du tänker på någon hela dagen, dygnet runt,
när den personen är det enda som kretsar runt i hjärnan på dig..
är det kärlek eller bara besatthet?

hon är ju grym!


igår..

.. var jag på gården ett tag med allihopa. Sen hoppa vi på bussen för vi skulle snacka med några på bussen därfööör. vart åkte vi sen? centrum och mötte upp petra och hennes kompisar. Vi stod där ett tag med dom tills dom drog. Då tog vi bussen tillbaks mot grimsta då det hoppa på lite folk man kunde sitta och snacka med. sociala grabbar iallafall! efter det hoppade vi av i smedby och dom åkte vidare till runby. vi mötte upp emil sen vi skulle hämta emelies nycklar. och ja, sen gick det ju självklart ingen buss från station så vi fick sitta där ett tag.. träffade cynthia där bla.  så vi varhemma runt kvart i 4 ;S för taxin kom ju självklart inte!! vi åt när vi kom hem sen blev det slaggggg direkt hemma hos empan! Ikväll tror jag vi sover hos mig. Ska snart till emelie, väntar bara på att pappa ska komma. måste föna mitt hår också :D moahahhaha


dogge & empan


södervik

Fick en fråga vilket land jag var ifrån. Är från chile så ni vet ;) sitter på musik lektionen nu, skit kul? A eller nej.. Ska till syslöjden efter ist för att gå på no:n ska sy klart en tröja jag håller på med, sen har jag bara svenska och engelskan kvar idag. Vad händer idag då? Fredag redan.. Skönt ju! Skriver. Sen har lektion nu hejdå :-*

justin bieber

har aldrig fastnat för någon av hans låtar, aldrig suttit och lyssnat på hans låtar, aldrig varit "galen i han" aldrig brytt mig omhan. tills nu HAHHA lite efter kanske..? men jag är GALET KÄR i den här låten:



godnatt ♥


qwtaghjk



tagen av Denice Sundéns blogg. / http://ddenices.blogg.se/


ingen är som dig

Nu är jag här igen ;) har tagit det lugnt hela dagen med emelie suttit hemma hos henne från fyra till åtta och spelat monopol. Åt där också. För ett tag sen träffade vi Elin k, nu sitter vi på bussen hörs sen när jag är hemma :-)

ingen är som dig

Nu är jag här igen ;) har tagit det lugnt hela dagen med emelie suttit hemma hos henne från fyra till åtta och spelat monopol. Åt där också. För ett tag sen träffade vi Elin k, nu sitter vi på bussen hörs sen när jag är hemma :-)

mobil bloggning

Tjena! Sitter i skolan med tara och chloe just nu, nu kom stephi petra och Peter också :) har precis haft no och hemkunskap. Jag och julia gjorde knäckkakor, som linn och chloe åt upp haha!;) om 45 min har jag idrott det låter ju kul.. Aa eller? Ne men måste faktiskt gå dit måste fixa ett g i det ämnet som jag inte har än :-P. Överlycklig tjej jag är just nu som kan blogga från mobilen :P haha Petra asso.. Sitter och snackarvon sina snygga killar! Dör ju nästan. Igår var jag med robin, senare på kvällen hämtade pappa mig då åkte vi och köpte donken till mig gott :) senare åkte jag och träffa Elin och Ronnie sen åkte jag hem, idag ska jag vara med emelie myyys. Då blir det monopol ;) nu ska jag vara mer social! Hejdå <3

skolan

Weeeeei jag fick igåång blogg.se i min mobil nu, nu kan jag blogg vart jag än är!:D sittee i café med mardin tara Julia Robin och fialisa:-) nu ska jag på sy slöjd! Lägger in bild sen på det jag syr :-)

Godnatt alla!

Har äntligen fått min nya säng och gissa om den är skön? ohhja! direkt när man lägger sig ner sjukner man ner i den jag döör för den! Första natten i den hoppas jag kommer sova bra? eller? :) skola imorgon.. kul! gud vad man har längtat. Har iallafall haft ett underbart roligt och riktigt lugnt lov! ♥


Taras ord! (känn dig hedrad)

Ingen här på jorden är värd att gråta för, om den personen skulle vara värd det skulle den inte fått dig att gråta. Men när du ändå gråter håll huvudet högt så att tårarna inte faller lika lågt som den personen du grät för..


Jag Älskar Dig! <3


hos robin

kan inte blogga nu ska slå robin tjarå

sovdags

Imorgon ska jag träffa emelie, ska få ny säng imorgon också har inte fått den än HOPPAS jag får den också!!!! annars blir man ju lite små ledsen sådära :/ Sen ska jag till centrm och kolla efter nått till Robin eftersom han fyller år. sen träffa han , sen vet jag inte!!

Idag var jag med tara (känn dig hedrad nu att du får stå med igen:D) elin mardin robin hanna felicia stephi och emelie. Vi var hemma hos hanna nästan hela kvällen och spelade monopol. Sen åkte jag och emelie hem till henne. När vi satt på bussen träffade vi emil jeppe oliver osv. Dom hängde med ett tag till empan. Där åt jag (två st tacos. ) mycket ju :D sen satt vi alla ihennes kök och bara pratade. socialt sådära! Nu ska jag sova hur trött som helst vet knappt vad jag skriver nu! Godnatt  ♥


Svar på kommentar:

Festar du ofta? Vilka umgås du mest med när du festar? Vilka firade du nyår med?
bra blogg

Svar: Neej det gör jag inte, Gjorde det förut ;) men inte längre faktiskt vilket känns skönt! För det mesta med mina vänner, och annat folk också så det blir olika varje gång. Nyår var på plats hemma hos Gabbi där bl.a Linn, Amanda, Malin, Zanna, Elin, Elin, Nina, Danni, Frida, Linnea, Terno, Wallin, Fredde, Desmond, Jimmy, Chrille, Forss, Oratil, Jeff, Arman, Oskar, Anton, Micke, Ronnie, Wille, Sohrab, Ronnie och Mardin var. PLUS MÅNGA FLER! (som jag då inte minns just nu)

tack!;)


Stand By Me By Prince Royce


Älskling ♥

Grattis på 16 års dagen mitt hjärta! hoppas du får en grym dag imorgon. Älskar dig ♥


Utsidan räknas men det är insidan som avgör.


TJOOOOOOBRÄÄÄ

tjenixen! sitter i mitt kök med hanna och felicia för tillfället. jag ska snart fixa i ordning mig lite.. sitter med mjukisar och en tjocktröja som är rosa och gul som robin har sytt på sy slöjden den är så jävla mysigt älskar den!

Igår var jag på gården. Inte speciellt kul. Drama igår med men det släpptes efter ett tag men sen kom det tillbaks igen såklart..

Ska till donken och käka snart! åt nyss pizza men donken sitter aldrig fel! Och vad vi ska göra senare.. det vet jag inte, men ska blogga igen lovar! ;)


lördag (morgon)




Torsdag

bloggade inte igår?  vet inte när det var sist men har som sagt inte suttit vid datan inte varit hemma så mycket heller. men det är ganska skönt med lov iallafall! Nu blev jag hungrig, måste nog äta :) i går och dagen innan styrde vi våra kvällar hemma hos ronnie. Det var skönt det förutom allt drama som blev hela tiden! dålig stämmning som fan säger jag bara! men nu är det iallafall bra för tillfället ;) Ikväll ska alla hem till holmstens place, och vad som händer där får vi ju se senare. Tillgång till data finns hos henne så det blir mer uppdatering där. Måste föna håret nu återkommer sen ♥















happines



Godmorgon!

har ganska bråttom nu känner jag, för skulle duscha för en halv timme sen iallafall vad jag sa till emelie haha! :D men ska inte sitta här länge, ska bara skriva klart det här inlägget sen duscha byta om möta empan och sen åka till robin. sitter och kollar på disney channel också kuul!?

Igår var jag med robin hela dagen, vi var hos hanna runt tre tiden och badade sen gick alla upp i hennes kök och åt. sen gick vi till robin, åt där sen drog vi till ronnie. sen till robin igen hahah massa fram och tillbaks känner jag! vi drog över till hans granne sen resten av kvällen där var det inte speciellt mycket drag. tog bussen hem halv ett med emelie, så var hemma runt ett. somnade direkt när jag kom hem. Men nu blir det duschen tjarå! hör av mig sen hemma hos robin


farliga tjejer! OJ MENADE KILLAR


RSS 2.0